.

Ipetboom 1 Комплект, Размер за домашни Котки, Кучета, Окачен Хамак за фризьорски салони, Удобна Чанта за нокти, Задържане на Устройство За Прически, Колан за Кърпи за ръц?

Ipetboom 1 Комплект, Размер за домашни Котки, Кучета, Окачен Хамак за фризьорски салони, Удобна Чанта за нокти, Задържане

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Помощник в хамака, за да се грижи за кучето-Удобство-този помощник в хамак за домашни любимци улеснява къпане, грижи и подрязване на ноктиКомплект за грижа за ДОМАШНИ животни - * изчистен дизайн, подсилена метална дупчица, не лесно да се деформират и да се разтяга, за многократна употреба, много практичен, безопасен и икономичен.ЗАКАЧАЛКА за рязане на НОКТИ за КУЧЕТА - * Лесни за експлоатация.При използване на ви, трябва да поставите краката на кучето в съответната четири дупки, увийте ги и затегнете S-образна лети куки.ХАМАК за кучета BEAUTY - удобен за употреба материал, по-удобен.ЧАНТА ЗА ГРИЖА за КОТКИ - - Размер : 45x31 виж изключително практични, удобни и функционални.Пратката включва 1 х комплект от плътна паяжина, за да се грижа за домашни любимци Функции-Лесен за използване - просто поставете крак на куче в дупката, увийте я около и закрепете с помощта на S-образни куки-асистент за хамак. - Усилена метална дупчица, лек, не се простира, за да проверите за къпане на кучета. - Материал : PVA-закачалка за кучета за подрязване на нокти. - Приложимост -много подходящ за големи кучета и котки, за да стабилизира тялото си на масата за прически на кучета, шлейка за рязане на ноктите. - Удобство-този помощник в хамак за домашни любимци улеснява къпане, грижи за коса и подрязване на нокти. - Цвят : сив Продукт за домашни любимци-Удобен материал, по-удобен хамак за къпане на домашни любимци.Информация за стоки, Определени за грижи за домашни любимци, Търси професионален хамак, за да се грижи за своите домашни любимци?Вие търсите надежден инструмент наведнъж?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият удобен хамак, за да се грижа за домашни любимци трябва да отговаря на изискванията на клиента.котка чанта за грижи - един от най-добрите варианти за вас.

Декларирани характеристики