.

Стъклена Бутилка-Опаковка за Пенящегося Сапун KUNTBEET, Ръчно Опаковка Течна пяна от Прозрачен Дебело Стъкло, с помпа от неръждаема стомана, Защитен от ръжда и Течове, ?

Стъклена Бутилка-Опаковка за Пенящегося Сапун KUNTBEET, Ръчно Опаковка Течна пяна от Прозрачен Дебело Стъкло, с помпа от неръждаема

BGN 6.23

Сума
Налично за поръчка

1 Този опаковка за пенящегося сапун е най-подходящ при честа употреба, тъй като това предотвратява изсушаване на сапун и запушване на дюза. Да се почисти или да се отпуши дюза, извадете помпата от бутилки и изплакнете дюза с топла вода.Преди повторно поставяне уверете се, че дюзата на помпата и вътрешна въздушна камера сухи. По желание добавете 1/2 чаена лъжичка зехтин, за да се удължи живота на вашата помпа.Широк отвор - лесно да се долива течност.Широк плосък помпа - удобен за натискане, и помпа може постоянно да работи сам по себе си при доливе течност.Бутилка от прозрачно стъкло - показва оставащото количество течност. ✔ ОПАКОВКА ЗА ПЕНЯЩЕГОСЯ САПУН : Този опаковка за сапун образува гъста пяна с по-малко разхода на сапун.Използвайте пенящуюся смес за пълнене на сапун или да се смесва самостоятелно, с помощта на 4 части сапун и 6 части вода.Опаковка с капацитет до 15 грама пенящегося течен сапун, което го прави идеален размер за всяка мивка. ✔ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО СТЪКЛО : този опаковка за пенящегося сапун, направени от дебела, здрава стъкло, съдържащ олово, не е лесно да се счупят.Благодарение на гладка повърхност той е лесен за почистване и за дълго запазва яркостта.Можете също така да се провери нивото на сапунена вода, без да отваряте бутилка, което е удобно за навременно добавяне на нова сапунена вода. ✔ Липсата на течове и капки : Висококачествена корона на помпата от неръждаема стомана не са податливи на корозия и по-трайни, отколкото лошото качество пластмаса.Благодарение на вградения г. срещу течове и радиална конструкция на този опаковка предотвратява изтичане на течност от вътрешността на помпата на вратата, като се елиминира опасенията за изтичане на информация и капания. ✔СТИЛЕН ВЪНШЕН ВИД : Модерна форма на бутилки с широко гърло и висококачествена помпа от неръждаема стомана прави добавянето на сапунена течност е по-удобно.Симпатична форма на флакона и дизайн от прозрачно стъкло се съчетават с различни декори бани.Можете също така да добавите цветен сапунена вода, за да си на плота по-елегантни. ✔МНОГОЦЕЛЕВИ И многофункционален : Този опаковка, с капацитет от 15 мл / 450 мл е идеална за съхранение на пенящегося сапун за ръце, пенящихся шампоани, пенящихся климатици, а също и широк асортимент от пенящихся течности и козметика.Това е универсално и незаменима добавка към ежедневието си.

Декларирани характеристики