.

12 бр. к/Смукателна на Съединителната Тръба Вакуум Комплекти, Комплект Переходников за Вакуум Маркуч, Друго Приспособление за почистване, Дюза за Конвертор Мм, Подх?

12 бр. к/Смукателна на Съединителната Тръба Вакуум Комплекти, Комплект Переходников за Вакуум Маркуч, Друго Приспособление за

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Конвертор маркуч за прахосмукачка : За да използвате използван висококачествен материал ABSАдаптер за прикрепване на прахосмукачка : Изработен е от материал за продължителна употреба.Адаптер за прахосмукачка : Замени стария или счупени адаптер за вакуум маркуч за нов.Редуктор маркуч за прахосмукачка : За монтаж без нужда от инструмент, това може да се направи дори и на децата.Адаптер преобразувател за прахосмукачка : Този адаптер за маркуч за прахосмукачка, изработена от висококачествена пластмаса, която може да се използва в продължение на дълго време.Пратката включва 4 x адаптери за вакуумни маркучи Характеристики -Цвят : черен -Произведен от висококачествен ABS-материал за продължителна употреба.93in - Този адаптер за вакуум маркуч може да се използва за събиране на влажни или сухи отпадъци. - за включване на вакуум дюза или насадной четки. - Трайни и този адаптер има дълъг срок на служба. -Материал : ABS - Добра подмяна на адаптер за свързване на прахосмукачката вместо счупен или износени.Информация за товарахконвертор маркуч за прахосмукачка, за да е Съвместим с много от пылесосами, наистина практичен и полезен, просто поставете края на маркуча, за да промените диаметър на маркуча. Адаптер за прахосмукачка, искате по някакъв адаптер за свързване на маркуч за прахосмукачка?искате да използвате друг накрайник диаметър?Това може да бъде най-добрият избор.

Декларирани характеристики