.

Банките за БРУЛЕИ Китайската Керамична Ваза, Цзиндэчжэнь Керамични Банка за Джинджифил с Капак, Декоративна Банка Храмова Банка Цветя Модел Декорация на Дома, Цен?

Банките за БРУЛЕИ Китайската Керамична Ваза, Цзиндэчжэнь Керамични Банка за Джинджифил с Капак, Декоративна Банка Храмова

BGN 55.53

Сума
Налично за поръчка

1 Тази реколта ваза, изпълнена в синьо-бели цветове с форма на традиционна китайска ваза с инфинити модел, ще направи декорация на стаята елегантен и стилен. Изработен от висококачествен порцелан. гладка повърхност глазура, лесен за почистване.Устойчива конструкция на дъното.Може да съдържа вода, а също така служи като ваза за цветя. Чучур и капачка : гладки, чисти линии, изключителна изработка и лекота на производство; красива керамична ваза ръчно изработени, богата и сложна. Страхотна идея за украса на дома, като хол, спалня, кухня, баня, стая за гости, офис и т., Идеален подарък за честване на празници, на рождени дни, сватби и т. Красив дизайн инфинити фигура в наситени синьо-бели цветове, тази невероятна банка ще се превърне в стилен декоративен елемент за всеки дом. Тази реколта ваза, изпълнена в синьо-бели цветове с форма на традиционна китайска ваза с инфинити модел, ще направи декорация на стаята елегантен и стилен. Изработен от висококачествен порцелан. гладка повърхност глазура, лесен за почистване.Устойчива конструкция на дъното.Може да съдържа вода, а също така служи като ваза за цветя. Чучур и капачка : гладки, чисти линии, изключителна изработка и лекота на производство; красива керамична ваза ръчно изработени, богата и сложна. Страхотна идея за украса на дома, като хол, спалня, кухня, баня, стая за гости, офис и т., Идеален подарък за честване на празници, на рождени дни, сватби и т. Красив дизайн инфинити фигура в наситени синьо-бели цветове, тази невероятна банка ще се превърне в стилен декоративен елемент за всеки дом. ♥ Изискана керамична ваза, прост дизайн, идеален външен вид.Като продукт ръчно изработени, която се намира в хола, спалнята и кабинета като украса, това е достатъчно, за да привлече вниманието на гостите и да демонстрира уникален чар домакин.♥ Име : синьо-бяла банката с общо предназначение, с ръчно рисувани ♥ Процес : рисуване на ръка / за висока печене при температура 1300 ° C ♥ Материал : керамика ♥ Произход : Цзиндэчжэнь ♥ Стил : китайски, новокитайский, класически, модерен ♥ Размери : височина-39 см, ширина 19 см ♥ Използването и обслуживание1. Редовно почиствайте външната стена и водната повърхност ваза, както и на пясъка и почвата и на вътрешна стена и да се избягва използването на твърди предмети, като например метална тел, за да не се надраскат повърхността на вази.

Декларирани характеристики