.

Миниатюрен Търговска Блокада за Пречистване на iSonic DS400B с Вграден Държач за Стъклени Чаши с обем 500 мл за Бижута, Козметични инструменти, Очила, 110 55 W (DS400B (+ BK06))

Миниатюрен Търговска Блокада за Пречистване на iSonic DS400B с Вграден Държач за Стъклени Чаши с обем 500 мл за Бижута, Козметични

BGN 14.99

Сума
Налично за поръчка

Миниатюрна търговски моделВторото по големина ултразвукова пречистване на търговски клас с датчик на стека в света. Мощен преобразувател на мощност 55 W с много по-висока мощност, отколкото повечето ултразвукови пречистватели.Размер на резервоара 5,8 "X5, 0"X2, 0". вграден държач за мензурки със стъклена чаша с обем 500 мл и подвижна цедка, прикрепена към капака.Сменяем захранващ кабел, вграден охлаждащ вентилатор, сензорно управление.Чаша може да се използва за почистване на бижута, кисточек за грим, зъбни протези и т. По-големи предмети, като например очила, слънчеви очила, аэрографы, могат да се почистват в основата на резервоара. пластмасова количка, стъклена чаша с обем 500 мл, цедка. пластмасова количка, стъклена чаша с обем 500 мл, цедка. DS400 B - миниатюрна търговски модел, с мощен преобразувател на мощност от 50 Вата. 110 55 W, 40 000 Hz.Той притежава много по-висока энергоемкостью, отколкото повечето ултразвукови пречистватели.Той е оборудван с вграден държач за мензурки и стъклен мензуркой обем 500 мл, която може да се използва за почистване на малки предмети вътре в мензурки.Използването на мензурки за почистване и смяна на водата значително опростява работата в сравнение с използването на основни пречистване на резервоара ултразвукови пречистване.Това е ключово предимство на този модел.Стъклена чаша с обем 500 мл е оборудван с мрежесто филтър от неръждаема стомана, прикрепена към капака, за малки предмети, като бижута, човек може лесно да сложите в фиксатор и да се научи.Четка за грим могат да се почистват в мензурке.Цедка може да се използва за провеждането на козметични блендеров, че те също са изчистени в мензурке.Сензорните елементи за управление.Сменяем захранващ кабел.

Декларирани характеристики