.

Цифров Фотоапарат, Детска Помещение FHD 1080P 30-Мегапикселова Камера за Насочване и стрелба с 32 GB SD-карти, 18-кратно цифрово увеличение, 2 Батерии, 2,8 Екран Компактен Фото?

Цифров Фотоапарат, Детска Помещение FHD 1080P 30-Мегапикселова Камера за Насочване и стрелба с 32 GB SD-карти, 18-кратно

BGN 28.26

Сума
Налично за поръчка

【Цифров фотоапарат FHD 1080 P и 30 Mp с SD-карта с обем от 32 GB】 Компактен цифров фотоапарат с 30 мегапиксела и поддържа видео с висока резолюция FHD 1080 P, както и вградени микрофон ще ви помогне да правите ясни снимки или видео и да правите вълнуващи и незабравими моментиНека децата ви ще започнат да изследват прекрасния свят и ще остави след себе си впечатляващи моменти. 【18-Кратно Цифрово Увеличение и Светкавица】Детски цифров фотоапарат поддържа 18-кратно цифрово увеличение, можете да използвате W / T бутона, за да увеличите или намалите мащаба, близките обекти по време на запис или снимки.Не изисква никакви познания в областта на фотографията, който позволява на децата лесно да улови малките детайли.Вграден заполняющий лампа ви помага да направи висококачествени снимки на тъмно. 【2,8-инчов LCD екран и уеб камера】 Оборудван с видеорежимом и вграден микрофон, можете да записвате по-плавни и стабилни видео клипове.Мини камерата също може да се използва като уеб камера.С помощта на тази 2,8-инчов камера за видеоблогинга можете да провеждате видео разговори или да излъчва на живо, за да споделят живота си в социалните мрежи. 【Дълъг живот на батерията и лекота на използване】 Този фотоапарат се предлага с 2 перезаряжаемыми батерии и поддържа запис по време на зареждане.Без да се притеснявате за разряженных батерии.Малка и лека, преносима цифрова камера е удобна за носене в ръцете на деца и тийнейджъри, а също и много лесен за използване и управление. 【Богат на функции фотоапарат и са идеален подарък】 Детска камера притежава богат набор от функции, поддържа функцията панорама, защита от разклащане, разпознаване на лица, улавяне на усмивка, непрекъснато снимане, селфи и т. Това е икономична цифров фотоапарат входно ниво за точката на снимане, лесна за управление, идеален подарък за деца, възрастни, възрастни хора, студенти, начинаещи.Най-добрият детски подарък за Ден за защита на децата, рожден Ден, Коледа, Деня на благодарността. 【Цифров фотоапарат FHD 1080 P и 30 Mp с SD-карта с обем от 32 GB】 Компактен цифров фотоапарат с 30 мегапиксела и поддържа видео с висока резолюция FHD 1080 P, както и вградени микрофон ще ви помогне да правите ясни снимки или видео и да правите вълнуващи и незабравими моменти.Нека децата ви ще започнат да изследват прекрасния свят и ще остави след себе си впечатляващи моменти. 【18-Кратно Цифрово Увеличение и Светкавица】Детски цифров фотоапарат поддържа 18-кратно цифрово увеличение, можете да използвате W / T бутона, за да увеличите или намалите мащаба, близките обекти по време на запис или снимки.Не изисква никакви познания в областта на фотографията, който позволява на децата лесно да улови малките детайли.

Декларирани характеристики