.

n/a Бял шкаф за баня мивка, Тоалетна масичка, 2 Регулируеми рафтове, Универсален Компактен органайзер за съхранение (Цвят: A, размер: както е показано)

n/a Бял шкаф за баня мивка, Тоалетна масичка, 2 Регулируеми рафтове, Универсален Компактен органайзер за съхранение (Цвят:

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

СТИЛ И СЪХРАНЕНИЕ : Основни шкафове за съхранение на мивки съчетават в себе си модерен стил и с достатъчно място за съхранение, идеални за вашата модерна баня - СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : на задната стена на шкафа е отворена конструкция, така че можете да инсталирате тоалетка с огледало, под мивка на стойка или в близост до нея.Икономичен : Изработен е от изкуствена дърво, подобно на твърда дървесина, но на по-изгодна цена. - Регулируеми рафтове : Има 2 регулируеми рафтове за съхранение на вещи от първа необходимост за баня или препарати за почистване на удобно място. - Стилен обков : Цялата участвува в комплект фитинги има плавен завършек от неръждаема стомана, която да допълва модерната обстановка на банята. СТИЛ И СЪХРАНЕНИЕ : Основни шкафове за съхранение на мивки съчетават в себе си модерен стил и с достатъчно място за съхранение, идеални за вашата модерна баня. - СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : на задната стена на шкафа е отворена конструкция, така че можете да инсталирате тоалетка с огледало, под мивка на стойка или в близост до нея.Икономичен : Изработен е от изкуствена дърво, подобно на твърда дървесина, но на по-изгодна цена. - Регулируеми рафтове : Има 2 регулируеми рафтове за съхранение на вещи от първа необходимост за баня или препарати за почистване на удобно място. - Стилен обков : Цялата участвува в комплект фитинги има плавен завършек от неръждаема стомана, която да допълва модерната обстановка на банята. СТИЛ И СЪХРАНЕНИЕ : Основни шкафове за съхранение на мивки съчетават в себе си модерен стил и с достатъчно място за съхранение, идеални за вашата модерна баня.- СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : на задната стена на шкафа е отворена конструкция, така че можете да инсталирате тоалетка с огледало, под мивка на стойка или в близост до нея.Икономичен : Изработен е от изкуствена дърво, подобно на твърда дървесина, но на по-ниска цена.- Регулируеми рафтове : Има 2 регулируеми рафтове за съхранение на вещи от първа необходимост за баня или препарати за почистване на удобно място.- Стилен обков : Цялата участвува в комплект фитинги има плавен завършек от неръждаема стомана, която да допълва модерната обстановка на банята.- Бял цвят - Материал : МДФ, изкуствена дърво, метал, неръждаема стомана, - размери : 23,5 "L x 11,75" W x 23,5" H - Размер ниши : : 8,75 "W x 7,5 "D - Размер на гардероба : : 21,25 "W x 10,25 "D - 2 рафта и 4 регулируеми нива : 7,5 '12,5'- Размер ниши : 8,8 'W x 7,5' L Тегло нето : £ 17.

Декларирани характеристики