.

Утепленная чанта за Обяд Prexill, Кавайная Чанта за Обяд, Обяд,-Бокс за Жени, Мъже, Торби за Многократна употреба за Обяд за Възрастен, Преносими (Гъби, Охлюви, Пеперуди, ?

Утепленная чанта за Обяд Prexill, Кавайная Чанта за Обяд, Обяд,-Бокс за Жени, Мъже, Торби за Многократна употреба за Обяд

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

?【Обемът чанти за обяд】: Размер : 8 X 4 X 10 см (Д X Ш X В)В основния джоб с цип, може да се съхранява обяд и топли / студени / свежи напитки.Здрав цип Осигурява плавно отваряне.Лесно носете със себе си повече продукти, за да подобрят Ежедневния си живот.Идеален за възрастни, и мъже, и жени, за опаковане на голям брой продукти на работа и дейности на открито.Тази забавна мультяшная чанта за обяд идеално побира вашия обяд-бокс 。. ?【Материал изолирана чанта за обяд 】 Чанта за обяд е изработена от висококачествена тъкан, Оксфорд, дебел слой и хранително-вкусовата подплата Peva.Този ланчбокс ще запази свежестта на вашите ястия в продължение на няколко часа, ако Сос ще бъде пролята Вътре, просто избършете с влажна кърпа, и той ще бъде като нов.Което е идеално за хранене в движение, пикници, пътувания път, плажове, а също и за обяд в офиса, в училище и на открито!. ?【Применимая сцена】 : Тази чанта-хладилник добре запазва прохладни напитки и топла храна.Можете да лесно да се постави в пакет, вечеря, леки закуски, напитки или плодове.Този обяд-бокс е подходящ не само за това, за да вземе със себе си в офиса, но и за риболов, Пешеходен туризъм, пикници и други дейности на открито.Можете да Го вземете със себе си В офиса, да отидете На екскурзия, на плажове и тренират.Или вземете със себе си Полезни закуски за семейството Си, Или се насладете на Приятна неделя на пикник. ?【Описание на характеристиките на】 : Благодарение на меки ръце си вещи могат да останат на студено или на топло в продължение на няколко часа, здрава обновена износостойкая гладка мълния много лесно се отваря и затваря, обяд-бокс лек, с удебелени дръжка.Херметичен, водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи И устойчив на абразия.Малък пакет за обяд и обяд-бокс е Лесно за почистване.Ръчно пране може да се гарантира дълголетие на кутии за обяд. ?【Обмислен подарък】: е Подходящ за всички групи, включително жени, и мъже, и за възрастни, специално разработен за студенти, офис работници и любители на спортове на открито.Чанта за обяд Подходящ като вежлив подарък на родителите, на семейството, на приятелите си!.P>? Тази стилна чанта-тоут за обяд изглежда малка, но има голям капацитет! ?Изолирани и лесно се пере : вътрешната част на обяд кутии изработени от алуминиево фолио.Пакет за обяд Запазва свежестта на продуктите си в рамките на няколко часа.

Декларирани характеристики