.

HTLLT Полезна Стойка за плодове и зеленчуци, Домакински Стойка за съхранение, Рафтове За багаж, кош за съхранение на Многокинетической енергия, Подови, Здрав, 3 слой, С?

HTLLT Полезна Стойка за плодове и зеленчуци, Домакински Стойка за съхранение, Рафтове За багаж, кош за съхранение на Многокинетической

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

◐◑ Добре дошли в Моя магазин, ние ще Ви предоставим Качествени услуги ◐◑Той е много гъвкав и нашите тестове са много добри за кухня, баня, хол и т. ◐◑Мултифункционалност : Едно многофункционално устройство.Подходящ за всички сценарии, с широк спектър на приложение. ◐◑Основни характеристики : 1. Конструкцията на скобата, кутии подредени, за да го направи по-устойчив, а да направи по-гладък; 2. куха конструкция ви Позволява да видите съдържанието на кошницата за съхранение, а пропускливост на въздуха е добра; 3. Лесна инсталация, защита на околната среда и здравето, и съхранение трябва да бъде много модерен. ◐◑ Той е изработен от висококачествен полипропилен материал, здрав и издръжлив, това е вашият отличен избор. ◐◑ Добре дошли в Моя магазин, ние ще Ви предоставим Качествени услуги. ◐◑Той е много гъвкав и нашите тестове са много добри за кухня, баня, хол и т. ◐◑Мултифункционалност : Едно многофункционално устройство.Подходящ за всички сценарии, с широк спектър на приложение. ◐◑Основни характеристики : 1. Конструкцията на скобата, кутии подредени, за да го направи по-устойчив, а да направи по-гладък; 2. куха конструкция ви Позволява да видите съдържанието на кошницата за съхранение, а пропускливост на въздуха е добра; 3. Лесна инсталация, защита на околната среда и здравето, и съхранение трябва да бъде много модерен. ◐◑ Той е изработен от висококачествен полипропилен материал, здрав и издръжлив, това е вашият отличен избор. ♥【Подробно въвеждането на】 Параметри на рафтовете : Материал : Pp Size : 33.8 См Цвят : бежов Тип продукт за съхранение : Друго▶▶ Основни характеристики : 1. Конструкцията на скобата, кутии подредени, за да го направи по-устойчив, а да направи по-гладък; 2. куха конструкция ви Позволява да видите съдържанието на кошницата за съхранение, а пропускливост на въздуха е добра; 3. Лесна инсталация, защита на околната среда и здравето, и съхранение трябва да бъде много модерен.● Това е просто необходимо за кухнята, за Живота на всички става само по-добре.▷ Можете да Опитате Това.Това ще Ви донесе Различни Изненади▷ Специално за Вас, ние се стремим към качество и гарантираме ви комфорт▷ след успешна покупка, ние показваме конкретен час на доставка, моля бъдете търпеливи и си струва чакането▶▶ удовлетвореност Гаранция : напълно Сме сигурни в качеството на нашите продукти.

Декларирани характеристики