.

BESTonZON 6 бр., Летен Декор за парти в селски стил, Сватбен Семейна Вечеря, Закопчалка под формата на Слънчоглед, Перла Кръг, Кристали, Централните Скоби, Обтегач, Аксесо?

BESTonZON 6 бр., Летен Декор за парти в селски стил, Сватбен Семейна Вечеря, Закопчалка под формата на Слънчоглед, Перла

BGN 40.13

Сума
Налично за поръчка

ПРЪСТЕНИ ЗА салфетки - Красиви, модерни, елегантни и нежни форми на стягане за салфетки, пръстени за салфеткиДЕКОРАТИВНА ПОСТАВКА за САЛФЕТКИ - с нея можете да се насладите на вечеря в кръга на семейството, приятели и гости.ДЕКОРАТИВНИ ПРЪСТЕНИ ЗА САЛФЕТКИ - Технология за галванични покрития на тези продукти може да се подобри естетиката.ДЪРЖАЧ за кърпички НОВОСТ - Декор за сервиране на масата Стил пръстени за салфетки изразена, изключително подходящ за хотел.Държач за кърпички с подсолнухом-6 бр. кръгла държач за кърпички за еднократна употреба, нежна и уникален модел, подходящ за декорация на кухня сватбена кейтеринга, рожден ден, Коледно парти.ПРЪСТЕНИ ЗА салфетки - Красиви, модерни, елегантни и нежни форми на стягане за салфетки, пръстени за салфетки.ДЕКОРАТИВНА ПОСТАВКА за САЛФЕТКИ - с нея можете да се насладите на вечеря в кръга на семейството, приятели и гости.ДЕКОРАТИВНИ ПРЪСТЕНИ ЗА САЛФЕТКИ - Технология за галванични покрития на тези продукти може да се подобри естетиката.ДЪРЖАЧ за кърпички НОВОСТ - Декор за сервиране на масата Стил пръстени за салфетки изразена, изключително подходящ за хотел.Държач за кърпички с подсолнухом-6 бр. кръгла държач за кърпички за еднократна употреба, нежна и уникален модел, подходящ за декорация на кухня сватбена кейтеринга, рожден ден, Коледно парти.Пратката включва 6 пръстени за салфетки Характеристики - Красиви, модерни, елегантни и нежни катарами за салфетки във формата на корона, за да проверите за сватбеното парти. - Материал : Сплав, метален държач за кърпички с кристали. - Изискан дизайн придава елегантност на вашата маса и прави храната по-апетитна. Поставки за пръстени за салфетки. - С него ще можете приятно да вечеря със своите семейства, приятели и гости, гарниран с пръстен за салфетки кристали. - Изработен от висококачествен материал, който дълго време се насладите на обков за салфетки. - Насладете се на вечеря с титулярите за салфетки с кристали с обков за салфетки.Описание на продукта Нов държач за кърпички, подходящи за празнични партита, кухни, търговски центрове, барове и т. Държач за кърпички с подсолнухом На празничната вечеря, те ще засилят атмосферата на празника, с някои празнични елементи ефектът ще бъде по-добре. декоративни пръстени за салфетки Това декоративни катарами за салфетки във формата на семки, които са изработени от материал.

Декларирани характеристики