.

Сменяеми Накладки за Електрическо Детско Подстригване за нокти - Jaybva 6 бр. Шлайфане на Главата, Полски Диск за Стандартна Пилочки за Нокти, Кожички, Детектив, Компле?

Сменяеми Накладки за Електрическо Детско Подстригване за нокти - Jaybva 6 бр. Шлайфане на Главата, Полски Диск за Стандартна

BGN 4.11

Сума
Налично за поръчка

6ШТ Сменяеми подложки за 3 различни вида подложки за пилочек за нокти за бебета и деца на възраст от 0 до 12 месеца и по-големиПодходящ и съвместим с детски пилочками за нокти Fansidi, Baby Steps, ELERA, Fzcono, Lil'Jumbl, Cadrim, Smallshow, GBao Y, Think Max, umsky, BMAZON, Momcozy и Jaybva, както и на други стандартни електрически детски пилочками за нокти.Сменяеми накладки за розово машинката за нокти Little Martins Drawer's pink.Съвети за комбинирана розова пилочки за нокти.Подходящ и съвместим с HOMET-TEK и електрическа пила за нокти, за нокти Anjou.Този набор от сменяеми подложки за детска пилочки за нокти ще ви помогне по-дълго да се насладите на детска пила за нокти, за нокти. съдържание на пакета на стоката : Замяна възглавница 2x Pink, работа на смени част от 2x Yellow, работа на смени част от 2x Blue.

Декларирани характеристики