.

Uqiangy Кутия за съхранение на Преносим Органайзер за телефонен кабел Многофункционална Кутия Мини-Мобилно Стопанство и Организаторите Складываемое Съхранение под ?

Uqiangy Кутия за съхранение на Преносим Органайзер за телефонен кабел Многофункционална Кутия Мини-Мобилно Стопанство и Организаторите

BGN 3.99

Сума
Налично за поръчка

За съхранение на различни кабели у дома, но също така е подходяща и за пътуванеЛесен за използване-Нашата машина е лесен за експлоатация, просто сгънете кабел в положение на куката, а след това издърпайте надолу, за автоматично записване на кабел. (Забележка : Въже твърде дебела и дълга, че не е благоприятна за съхранение).За поддържане на реда в куфарчета или раници. 1x Многофункционална кутия за съхранение.Кутия за съхранение на данни, лаптоп, органайзер за телефонен кабел, Многофункционална кутия, мини-организаторите за мобилен стопанство, сгъваеми под леглото, размери за съхранение : както е показано на снимката Тегло : около 35 г. е Лесно да носят със себе си - този кабел е малък и лек.Той не е подходящ 1x Многофункционална кутия за съхранение на Широка гама от приложения-този кабел идеален за съхранение на кабели, слушалки, зарядни кабели, USB кабели и др.to съхранявайте кабели чисти, ги намерите лесно. 4 цветни автоматична сонда - ще можете да изберете 4 макари с различен цвят, които са малки, леки и по-удобно да ги носи със себе си.Лесен за използване-Нашата машина е лесен за експлоатация, просто сгънете кабел в положение на куката, а след това издърпайте надолу, за автоматично записване на кабел. (Забележка : въже твърде дебела и дълга, че не е благоприятна за съхранение) здрав и Издръжлив-изработен от висококачествени материали, траен и гъвкав за използване. осигурява чист вид куфари или раници. за съхранение на различни кабели у дома, но също така подходящ за пътуване andname : Универсална кутия за съхранение.

Декларирани характеристики