.

Леки Играчки за деца и Дървени Болтове Направи си сам, Форма за Затягане на Водача за деца, Гладка Инсталация, Пъзел игра за деца, Чейнджър, Играчка блокове Монтесор?

Леки Играчки за деца и Дървени Болтове Направи си сам, Форма за Затягане на Водача за деца, Гладка Инсталация, Пъзел игра за

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Детска вита играчка : Гигантски гайки и болтове, изработени от дърво, гладко шлифован и са безопасни за малки ръцеИграчка "Гайки и болтове" : Всеки предмет е старателно полирана ръчно, за да се гарантира гладка повърхност.Играчка за ранно обучение : Благодарение на гладкостта на всяка форма, тя е безопасна за игри на децата.Пъзели за деца : Фина работа осигурява сигурност и удоволствие по време на игра.Дървена сортиране на куба : С гладка повърхност всяка форма, е безопасно за игра на децата.Пратката включва 1 x дървена играчка Особености -Лъскав външен вид, без чеп, не се страхува от надраскване, се грижи за нежните ръце на деца от предучилищна възраст, укладывающих блокове. - Децата могат да подобрят координацията на ръцете и очите и мисловните умения по време на игра с винтови играчки. - Гайки и винтове се използват заедно, за да си събрани играчки са по-устойчиви, създавайки играчки-пъзели. -Материал : Дървена играчка за настройка гайки -Цвят : както е показано дървена играчка строителна - Тази играчка под формата на винта може да помогне на децата да увеличи интереса им, въображението и познавателните способности на набор от отвертки Монтесори. - Всеки елемент е внимателно полирана ръчно, за да осигури на бебето гладка повърхност на пъзела.Информация за стоки Ранна образователна играчка Родителите и децата могат да се забавляват в няколко игри, които помагат за засилване на координацията на ръцете и очите и др. играчка "Гайки и болтове на" Тази спирала играчката е изработена от безопасни за децата материали. пъзели за деца Нашите забавни играчки помагат да развият умения за началото на разпознаването на форми. детска вита играчка - перфектния подарък за вашето дете, и тя ще му даде щастливо детство.

Декларирани характеристики