.

Сапун ястия с чашка за изпускателя, Държач за сапун от 2 опаковки, сапун ястия с чашка за изпускателя, Държач за сапун за душ, сапун ястия за сапун от бара, Държач за с?

Сапун ястия с чашка за изпускателя, Държач за сапун от 2 опаковки, сапун ястия с чашка за изпускателя, Държач за сапун за

BGN 4.71

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Този препарат за съдове изработена от хранително-силикон, който е мек и траен, безопасен и екологично чист, му е трудно да повреди или прекъснеСъс сигурност може да се използва в продължение на дълго време. 【Нескользящий и самоотводящийся】 в долната част На притежателя за сапун на разположение са мини ленти, тези мини ленти може да предотврати подхлъзване на сапун, а под противоскользящими ивици са малки дренажни отвори, тези дренажни отвори позволяват навреме да се взимат остатъците от вода с сапун, поддържане на сапун, на чисто и спретнато. 【Красив дизайн】 Този държач за сапун е с уникален дизайн във формата на цвете лотос, който изглежда много изящно и реалистично, му е много удобно да поставите в банята или в мивката, той може да даде красота и атмосфера на вашата баня. 【Широко приложение】Тази сапун ястие може да се постави не само в тоалетната и банята като парцал за миене на съдове, но и на тоалетка за съхранение на козметика и бижута, както и в кухнята, за съхранение на топки за почистване на гъби и т. 【Опаковъчен лист】 Вие ще получите 2 кутии за сапун на една и съща форма, можете да ги поставите на различни места и да се използва едновременно или да дарят на своите приятели и съседи.Описание: Заглавие : Държач за сапун Технически характеристики на : 2 опаковки Цвят : сив, бял Форма : лотос Материал : силикон температурна устойчивост : -40 ° C-230 ° C Приложим за : обличане, баня Размер на продукта : диаметър 13 см и височина 2.5 см Опаковъчен лист : 1 бр. х сив държач за сапун 1 бр. х бял държач за сапун.

Декларирани характеристики