.

CWTYEOXE Строителни Камиони Модел молив случай Чанта За Съхранение С Отделение с Цип джоб За Химикалки с Голям Капацитет на Притежателя на Скоростната Органайзер за В?

CWTYEOXE Строителни Камиони Модел молив случай Чанта За Съхранение С Отделение с Цип джоб За Химикалки с Голям Капацитет

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Плат от Оксфорд 【Материал】 молив случай е изработен от плат Оксфорд.Изчистена и елегантна форма, удобна за носене, лека, здрава и износостойкая, издръжливост, разумна преграда, откриване и закрывающаяся светкавица, лесен за използване. 【Структура аксесоари】 Един основен джоб, един мрежест джоб и един движещ отделение с 4 слота за писалки, които могат да се настанят моливи, автоматични химикалки, маркери, гумички за триене и други канцеларски материали. 【Сцена използване на】молив случай също може да се използва като косметичку, чанта за багаж, чанта за миене на съдове, чанта за монети и т. може да се използва в офиси, домове, търговски центрове, хотели и други случаи. 【Размер】 Един размер, дебелина 5 см (около 2 инча) ширина 21 см.3 инча) височина 9,5 см (около 3,7 инча), квадратен дизайн, голям капацитет, подходящ за мъже, жени. 【Услуги】 Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.Надявам се, че сте доволни от тази покупка.Технически характеристики и особености : 1. Печат по цялата ширина, ярки цветове, да ги лесно выцвести. В комплекта са включени само 1 молив случай (без офис консумативи). Може да се използва за съхранение на канцеларски материали, тоалетни принадлежности, козметика, пари и други предмети. Подходяща за използване на работното място, в магазините, пътуване, бизнес пътуване и т. Подходящ като ежедневен, празничен подарък за рожден ден за себе си, семейството, приятелите. 2x8,3x3,7 инча, подробна информация за размера можете да видите на снимката на продукта. Молив случай може да се пере на ръка, да изсъхне по естествен начин, не се пере в машина, не глади, да не се избелва.Моля, обърнете внимание : 1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска толеранс в рамките на 1-2 см, благодаря. Поради различни светлинни ефекти и настройки на монитора действителният цвят може да се различават малко от снимките, моля, приемете.

Декларирани характеристики