.

LIANXIAO - Керамични Чай Порцеланов Чайник с 6 Чаени чаши, Чаени Комплекти Традиционна Чайна Церемония Кунг-фу Чай Сватба парти Начало Декор-9 (Цвят: 1)

LIANXIAO - Керамични Чай Порцеланов Чайник с 6 Чаени чаши, Чаени Комплекти Традиционна Чайна Церемония Кунг-фу Чай Сватба парти

BGN 7.23

Сума
Налично за поръчка

【Чай от фин порцелан】 Изискан чайник и чаена чаша от висококачествена фарфорового материал, и след второто изпичане при висока температура 1350 ℃ и даване на форма избират качествени суровини, създавайки изключително качество 【Изискан чай в ориенталски стил】Стил на този пакет чаени чаши проектиран в традиционен източен стил.Дизайн на китайския чай от сервиза е много прост и обикновен външен вид не загубва своята красота.Той е много подходящ за забавление на гостите си, дори когато те не се ползват, той изглежда много стилно на масата. 【Уникален дизайн】 Култура на китайската чаена церемония обширна и дълбока, с дълъг history.it обзаведени в семпъл и елегантен стил, подходящи както за следобеден чай, семейни събирания или събирания с приятели. 【Изискан подарък】 Можете да поднесе този японски чай подарък на своите старши или приятели, изпращане на старейшините, за да изразят уважението си към старши, и го изпратете на приятелите си, за да изразят приятелство приятели. 【Широко приложение 】 Елегантен и стилен чай е идеален за закуска и следобеден чай, добро, като кафе сервиза за маса, пиенето на чай и декорация на кухня, също така е подходящ за подаръци за рожден ден, сватба, Коледа, деня на благодарността и деня на годишнината. 【Чай от фин порцелан】 Изискан чайник и чаена чаша от висококачествена фарфорового материал, и след второто изпичане при висока температура 1350 ℃ и даване на форма избират качествени суровини, създавайки изключително качество. 【Изискан чай в ориенталски стил】Стил на този пакет чаени чаши проектиран в традиционен източен стил.Дизайн на китайския чай от сервиза е много прост и обикновен външен вид не загубва своята красота.Той е много подходящ за забавление на гостите си, дори когато те не се ползват, той изглежда много стилно на масата. 【Уникален дизайн】 Култура на китайската чаена церемония обширна и дълбока, с дълъг history.it обзаведени в семпъл и елегантен стил, подходящи както за следобеден чай, семейни събирания или събирания с приятели. 【Изискан подарък】 Можете да поднесе този японски чай подарък на своите старши или приятели, изпращане на старейшините, за да изразят уважението си към старши, и го изпратете на приятелите си, за да изразят приятелство приятели. 【Широко приложение 】 Елегантен и стилен чай е идеален за закуска и следобеден чай, добро, като кафе сервиза за маса, пиенето на чай и декорация на кухня, също така е подходящ за подаръци за рожден ден, сватба, Коледа, деня на благодарността и деня на годишнината.

Декларирани характеристики