.

WDОТКРЫТЫЙ чугун уредя с чук, Кука за ключове с чук, Кука за дрехи под формата на чук, Декоративни Стенни Закачалка в ретро-винтидж стил (кука във формата на чук)

WDОТКРЫТЫЙ чугун уредя с чук, Кука за ключове с чук, Кука за дрехи под формата на чук, Декоративни Стенни Закачалка в ретро-винтидж

BGN 7.84

Сума
Налично за поръчка

Име на продукта : Чугун кука с молотковой главаСпецификации на продукта : дължина : 24 см, дебелина : 1 см, височина 12,5 см, нето тегло 0,45 кг Материал изделия : чугун.Стил : ретро-стил.Удобна повърхност, придава шик ретро-оцветяване на вашето домашно декора.Изискан дизайн прави в стаята си по-красив и изпълнен с красота.Чугун кука WDOPEN може да се използва широко във вашия дом, офис, бар, кафене, гараж и т. Здрав чугун материал, който внася нотка на селски интериор на всеки дом или на други места.Нашите куки-държачи са изработени ръчно с използването на традиционни техники на коване, което ги осигурява уникална естетика.Може да координира вашите продукти и допълват различни стилове.Чугун кука с чук може да помогне за разумно използване на пространството зад стената и вратата, повече не създават хаос от по-малки елементи, да бъдат далеч от любопитни, да започне да получава подреден начин. 【WDOPEN】 Чугун кука Hammer - е за всички нови куки в стил изтъркан шик в стил кънтри, които изглеждат по-стари в старинен стил, така и в довършителните работи ще бъдат някои фини разлики, даващ на всеки детайл селски вид. Красиви железни куки са пълни с естествена красота и непринуден чар. 【Високо качество】 Чугун кука Hammer е изработен от висококачествен чугун и има специално покритие, което отрежда на продукт, ретро или селски вид, предотвращающее при това на корозията и износване на продукта, селски и отлична панорама.Здрав и издръжлив, общо с 3 куки. 【Широк спектър от приложения】 уникалната Ни чугунени поставки за куки е класически тактилни усещания.Прекрасно във всяко помещение или на открито.Може да се използва в хола, кухнята, пералното помещение за съхранение на инструменти и други стенни куки.Те са много привлекателни и придават на вашето входа, входно антре или врата е много привлекателен външен вид. 【Най-добрият избор за подаръци】 Уникален дизайн куки-титулярите в стил чук добави милост и стил на вашето домашно декора и може да се използва като подарък за Коледа, ден на бащата, ден на благодарността, ден на раждане и т., Надстройка на всеки интериор на стените, за да се запази пространството на чисти и без бъркотия. 【Лесна употреба】 : може да се използва след закачване на стената.Стенен куки от ковано желязо в селски стил и железни куки за дрехи под формата на чук - това е ретро-практични куки за окачване на палта, чанти, кърпи, престилки, шапки и т. 【WDOPEN】 Чугун кука Hammer - е за всички нови куки в стил изтъркан шик в стил кънтри, които изглеждат по-стари в старинен стил, така и в довършителните работи ще бъдат някои фини разлики, даващ на всеки детайл селски вид. Красиви железни куки са пълни с естествена красота и непринуден чар.

Декларирани характеристики