.

CFSNCM 8 бр. Комплект четки за грим-Сенки За очи, очна линия на миглите, Четката за Вежди, Инструменти за грим (Цвят: C)

CFSNCM 8 бр. Комплект четки за грим-Сенки За очи, очна линия на миглите, Четката за Вежди, Инструменти за грим (Цвят: C)

BGN 45.13

Сума
Налично за поръчка

Тип : Четка за грим материал : четка за козината на животните. материал на дръжката : дърво.Подходящ за професионална или семейна употреба.Лесен за употреба, преносим козметичен инструмент.Не избледняват и не разполагат с игла да падне, и вие ще можете да им се насладите по-дълго.Всички четки са изработени от нейлонового влакна и лесно се нанася.Чудесен материал, не е лесно да се надраска кожата, лесно налипает прах.Тип : Четка за грим. материал : четка за козината на животните. материал на дръжката : дърво.Подходящ за професионална или семейна употреба.Лесен за употреба, преносим козметичен инструмент.Не избледняват и не разполагат с игла да падне, и вие ще можете да им се насладите по-дълго.Всички четки са изработени от нейлонового влакна и лесно се нанася.Чудесен материал, не е лесно да се надраска кожата, лесно налипает прах.Технически характеристики на : Количество : 8 бр Цвят : както е показано Тип : Четка за грим Материал на четките : козината на животните Материал дръжки на четки : дърво, Подходящ за професионална или семейна употреба.Лесен за употреба, преносим козметичен инструмент.Не избледняват и не разполагат с игла да падне, и вие ще можете да им се насладите по-дълго.Всички четки са изработени от нейлонового влакна и лесно се нанася.Чудесен материал, не е лесно да се надраска кожата, лесно налипает прах.Пакетът включва : 8 четки за грим.Многоцветни четината са модерни и чаровни, те не изчезват и продължават по-дълго.

Декларирани характеристики