.

BUZIKA 10 бр. Пластмасови Защелкивающаяся Метална Втулка Уплътнение Clamp 8-50 мм За Настолен КОМПЮТЪР Проводник На Входа и на изхода на О-Пръстен Дупка Капачка на Капака Д?

BUZIKA 10 бр. Пластмасови Защелкивающаяся Метална Втулка Уплътнение Clamp 8-50 мм За Настолен КОМПЮТЪР Проводник На Входа и

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Тези подложки са предназначени за подмяна на стари пукнати уплътнения или за безопасно преминаване на нови кабели през панел на корпусависока устойчивост на топлина, студ, антикорозионна, антистатик, например, отлична производителност.Продукти са екологично чисти, неядовитыми.Предпазва от остри ръбове на ламарина.Предохраняйте проводници от решетка за пробити дупки.Предпазва от остри ръбове на ламарина.Пратката включва : 10 бр. X полагане на метална подложка.Тези подложки са предназначени за подмяна на стари пукнати уплътнения или за безопасно преминаване на нови кабели през панел на корпуса.висока устойчивост на топлина, студ, антикорозионна, антистатик, например, отлична производителност.Продукти са екологично чисти, неядовитыми.Предпазва от остри ръбове на ламарина.Предохраняйте проводници от решетка за пробити дупки.Предпазва от остри ръбове на ламарина.Пратката включва : 10 бр. X полагане на метална подложка.Ние ще ви служи с цялото си сърце.Предохраняйте проводници от решетка за пробити дупки.Предпазва от остри ръбове на ламарина.Предпазва от остри ръбове ламарина комплектът включва : 10 бр. X полагане на метална подложка.

Декларирани характеристики