.

Ретро Къща Мамули, Което се Случва в Къщата Мамули, Остава в Къщата Мамули, Декоративна Дървена Табела, Подвесная Дървена Табела с Принтом, Знак в селски стил за дом?

Ретро Къща Мамули, Което се Случва в Къщата Мамули, Остава в Къщата Мамули, Декоративна Дървена Табела, Подвесная Дървена

BGN 5.20

Сума
Налично за поръчка

Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК : Дървени табели ще станат чудесна украса за вашия дом и домовете на приятелите сиЩе стане страхотна идея за подарък за приятели или семейството.Подарък за майка, подарък за ден на бащата-подарък за деня на благодарността, подарък за коледа, подарък за баба и дядо. 2: Материал : висококачествен MDF плоча с висока плътност, UV-печат, само продуктът не е специфична миризма, не е лесно да избледнява и да се напуква, много траен и не е лесно да се повреди. 3 : лесно инсталиране : Подвесная етикет идва с канап, така че да можете бързо и лесно да я закачите на стената виси навсякъде, където искате тя да се появи в дома ви, от него можете да украсите вътрешни помещения или открити помещения, където няма влага. 4 : Напомняне : Това сладко малко напомняне за ежедневието, за да прекараме деня и поддържа положителни мисли. 5 : Идеален размер -12 "x 6" х 0,12". Перфектен размер, за да привлече вниманието, не като при това е твърде много място.Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК : Дървени табели ще станат чудесна украса за вашия дом и домовете на приятелите си.Ще стане страхотна идея за подарък за приятели или семейството.Подарък за майка, подарък за ден на бащата-подарък за деня на благодарността, подарък за коледа, подарък за баба и дядо. 2: Материал : висококачествен MDF плоча с висока плътност, UV-печат, само продуктът не е специфична миризма, не е лесно да избледнява и да се напуква, много траен и не е лесно да се повреди. 3 : лесно инсталиране : Подвесная етикет идва с канап, така че да можете бързо и лесно да я закачите на стената виси навсякъде, където искате тя да се появи в дома ви, от него можете да украсите вътрешни помещения или открити помещения, където няма влага. 4 : Напомняне : Това сладко малко напомняне за ежедневието, за да прекараме деня и поддържа положителни мисли. 5 : Идеален размер -12 "x 6" х 0,12". Перфектен размер, за да привлече вниманието, не като при това е твърде много място.Размери : 12 x 6 x 0,12 инча; Материал : Изработен е от висококачествен дървен материал-MDF; Това е чудесен подарък за семейството или приятелите, подходящ за вашата семейна рожден ден, Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата и на още много други места.

Декларирани характеристики