.

Sliverdew 3 Опаковки, Каишка за очила за деца, Силикон противоскользящий Каишка За очила, Прислужници за очила, Еластичен Спортен Каишка За Очила за деца, Спортни Еласти?

Sliverdew 3 Опаковки, Каишка за очила за деца, Силикон противоскользящий Каишка За очила, Прислужници за очила, Еластичен

BGN 2.88

Сума
Налично за поръчка

Силикон РЕГУЛИРУЕМА еластичност : Нашите въжета за очила са с дължина 8,39 инча, с висока еластичност, участък от преди 11,81 инча, те са подходящи за рамки с ширина 8-16 мм. Подходящ за рамки с ширина 2,5 - 16 мм. УДОБНО да се използват : Хонорар за очила, изработени от хранително-силикон, който гигиеничен и е безвреден за околната среда, не предизвикват алергии, притежава висока еластичност, податливостью и трайни, регламентирани и удобен, не оказва натиск върху главата и ушите.Перфектен за ежедневна употреба и спортни облекла.НЕСКОЛЬЗЯЩИЕ : Благодарение на эргономичному дизайн на нашите мини силиконови въжета за очила са удобни в чорап и са подходящи за носене през целия ден.За деца, които просто носят очила, ремък за очила отлично помага за предотвратяване на подхлъзване точки, и те никога повече няма да се притеснявате за това, че ще загубят точки.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : въжета за очила за мъже са подходящи за всички, които са уморени всеки път нося очила, и са подходящи за почти всички оправам, точки за четене и слънцезащитни продукти точки.Насладете се на по-голяма свобода за занимания на закрито или на открито, като например бягане, баскетбол и футбол, конна езда, каране на ски, риболов, колоездене и т. КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ : 3 черни каишка за детски очила.Той може да се използва отново и може да задоволи и най-различни нужди на потребителите.Каишка гума, ако вие се чувствате свободен, моля, затегнете го, подходящ за носене през целия ден. РЕГУЛИРУЕМА еластичност : Нашите въжета за очила са с дължина 8,39 инча, с висока еластичност, участък от преди 11,81 инча, те са подходящи за рамки с ширина 8-16 мм. Подходящ за рамки с ширина 2,5 - 16 мм. УДОБНО да се използват : Хонорар за очила, изработени от хранително-силикон, който гигиеничен и е безвреден за околната среда, не предизвикват алергии, притежава висока еластичност, податливостью и трайни, регламентирани и удобен, не оказва натиск върху главата и ушите.Перфектен за ежедневна употреба и спортни облекла.НЕСКОЛЬЗЯЩИЕ : Благодарение на эргономичному дизайн на нашите мини силиконови въжета за очила са удобни в чорап и са подходящи за носене през целия ден.За деца, които просто носят очила, ремък за очила отлично помага за предотвратяване на подхлъзване точки, и те никога повече няма да се притеснявате за това, че ще загубят точки.

Декларирани характеристики