.

Symikelly Син Охлаждащ подложка за домашни любимци Ice Pad Пет Ice Коприна Хладна Лятна Легло за Домашни Любимци, за Кучета, Котки, 1 бр. (XL: 40 L x 28W)

Symikelly Син Охлаждащ подложка за домашни любимци Ice Pad Пет Ice Коприна Хладна Лятна Легло за Домашни Любимци, за Кучета,

BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

1 Опаковка и размер : във всяка опаковка е включена по 1 парче.Размер XL е 100 см x 70 см (40 см в 28 инча), което позволява да се вземат домашни любимци с тегло до 40 кг. Моля изберете охлаждащ подложка за домашни любимци на най-добрия размер за вашите кучета и котки. 2, Материал : Охлаждаща уплътнение за домашни любимци, произведени от готини тъкани, водоустойчива мембрана TPU и неплъзгащи плат с частици.Меки и удобни, екологично чисти и без да дразни миризмата, ще си приятели-домашни любимци усещане за бързо охлаждане в горещо време. 3, Дизайн : Тази подложка за домашни любимци се усеща хладен, когато той докосва повърхността, той може да поддържа приятна температура, за вашият домашен любимец може комфортно да се отпуснете и да се играе през лятото, вътре в него водоустойчив слой, не на обратната осмоза, а дъното е нескользящий дизайн, лесно преместване. 4, Лесен за почистване : Поставка за лед лека и се сгъва, лесен за почистване.Можете да го търка директно кърпа и да избършете с чиста мека четка и го оставете да изсъхне напълно по естествен начин. 5, Широк спектър от приложения : ледена възглавница за домашни любимци може да се постави директно на пода, да се домашни любимци може да спи, или може да постави в детски градини, мека мебел, легла и т. Сгъва за пренасяне и съхранение, идеално за пътуване или за активна почивка. Опаковка и размер : във всяка опаковка е включена по 1 парче.Размер XL е 100 см x 70 см (40 см в 28 инча), което позволява да се вземат домашни любимци с тегло до 40 кг. Моля изберете охлаждащ подложка за домашни любимци на най-добрия размер за вашите кучета и котки. 2, Материал : Охлаждаща уплътнение за домашни любимци, произведени от готини тъкани, водоустойчива мембрана TPU и неплъзгащи плат с частици.Меки и удобни, екологично чисти и без да дразни миризмата, ще си приятели-домашни любимци усещане за бързо охлаждане в горещо време. 3, Дизайн : Тази подложка за домашни любимци се усеща хладен, когато той докосва повърхността, той може да поддържа приятна температура, за вашият домашен любимец може комфортно да се отпуснете и да се играе през лятото, вътре в него водоустойчив слой, не на обратната осмоза, а дъното е нескользящий дизайн, лесно преместване. 4, Лесен за почистване : Поставка за лед лека и се сгъва, лесен за почистване.Можете да го търка директно кърпа и да избършете с чиста мека четка и го оставете да изсъхне напълно по естествен начин. 5, Широк спектър от приложения : ледена възглавница за домашни любимци може да се постави директно на пода, да се домашни любимци може да спи, или може да постави в детски градини, мека мебел, легла и т. Сгъва за пренасяне и съхранение, идеално за пътуване или за активна почивка.Технически характеристики на : Име на продукта : Охлаждаща поставка за домашни любимци 3 слоя Материал : cool коприна + памук + водоустойчива мембрана TPU + нескользящая плат с частици Сезон : на разположение целогодишно на 100% чисто нов и високо качество-Цвят : син Размер : XS : 40*30 см.

Декларирани характеристики