.

Электрообогревающий жилетка Лек топъл и 3 Нива на настройка за отопление, за отопление, за работа на открито (БЕЗ захранване)

Электрообогревающий жилетка Лек топъл и 3 Нива на настройка за отопление, за отопление, за работа на открито (БЕЗ захранване)

BGN 32.66

Сума
Налично за поръчка

100% Полиестер и полиестерна смесДруго приключване.Само ръчно пране.Сигурността на зареждане и пране : Благодарение на новите технологии ястия са лесни за носене.Тази жилетка ще ви осигури максимална гъвкавост и дишане, а също така разполага с водоотблъскваща функция.Може да се пере на ръка.Източник на захранване, USB : Храна от всяко преносимо зарядно устройство 5 В / 2.1 И USB-включете съвместими с повечето портативни зарядни устройства, представени на пазара.Могат да бъдат разработени най-новите отопление хапчета от въглеродни влакна и внос на висококачествен TPU, които могат бързо да се нагрява в продължение на 1-3 секунди.Личен комфорт : Отопление жилетки изработени от меки кожни материали, които осигуряват мекота и комфорт при допир.Това е добър подарък за възрастните хора, семейство, любим или приятелите.Многофункционални случаи : Жилетки с електрически отопляеми може да облекчи болката и са много подходящи за активен отдих, като например каране на моторни шейни, мотоциклети, планина, къмпинг, пешем туризма, ски, риболов, лов или ежедневни дейности в офиса и на делови събития на открито.Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви служи от сърце!И отговорете на вашия имейл в рамките на 24 часа. Висококачествени материали.Избор на плат, плюш отвътре, задържат топлината и студа.Нагревательная риза е изработена от естествени материали, меки и приятни за кожата. Подобряване на ефективността на отоплението.Отопление на голяма площ и температура на загряване на въглеродни влакна могат да достигнат 45 ° C. Отопление пуловери са безопасни, без радиация и са най-добрите топлинни характеристики в сравнение с традиционните нагревателни кабели.Се загрява в продължение на 3 секунди, 60 секунди, за да зарастването отне 2 минути. Три регулиране на температурата.Настройте в съответствие със собствената си температура, завъртете ключа и натиснете бутона за регулиране на температурата. Интелигентна мобилна мощност.Интелигентна мобилна храна, позволява да се наслаждавате по всяко време и на всяко място, а също така и лесно се облича и да стреля. Параметри : Име : Жилетка с електрически отопляеми Статус : нов Цвят, както е показано Материал : 95% памук + 5% ликра, комплект от въглеродни влакна забележка : Продуктът не съдържа мобилен източник на захранване.

Декларирани характеристики

Name:
electric heating vest
Status:
new
Color as shown:
Material:
95%cotton+5%spandex, carbon fiber bundle
notes:
Product does not contain mobile power supply:
Moving power supply is always required (recommended 5V2A mobile power):
Washing instructions:
Remove the removable charger and wash it with a neutral detergent. Please don't rub or hit it. It can be used after neutral air drying.:
Product packaging:
(excluding mobile power)
Heating vest*1:
at last:
1. Due to the differences between light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture.:
2. Due to manual measurement, please allow 2-5cm errors.:
We will use the best products and services to help you.:
We hope that every customer is happy every day^_^ :