.

10 бр. Пластири за обгаряне, от 10 до 12 часа Самонагревающиеся Дишащи, Запазването на топлина, Пелин, Грижи за тялото, Мокса, вендузи-Стикер, Подложки за Краката, Традиц

10 бр. Пластири за обгаряне, от 10 до 12 часа Самонагревающиеся Дишащи, Запазването на топлина, Пелин, Грижи за тялото,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Равномерно нагряване прижигающих band-спин : Прижигающий самонагревающийся помощ може да осигури еднакво отопление и постоянна температура, което ще ви помогне да се топлят в студени дниДобър лепкав пластир с топъл : Нагревающийся помощ с епилепсия motherwort е самоклеящийся дизайн, притежава добра адхезия;, който лесно се отстранява, не испачкает дрехите си.Безопасен за употреба : затопляне лепенки за тялото са изработени от материали с прижиганием и активен въглен, са безопасни и нямат странични ефекти, можете да ги използвате с доверие.Самонагревающийся помощ : лесен, удобен и ефективен.Преносим, може да се използва по всяко време и на всяко място.Лесно се отстранява и се пренася : Самонагревающийся помощ от дяволска изключително тънък, лек, лесен за употреба по всяко време и на всяко място той може да осигури топлина от 10 до 12 часа.Равномерно нагряване прижигающих band-спин : Прижигающий самонагревающийся помощ може да осигури еднакво отопление и постоянна температура, което ще ви помогне да се топлят в студени дни.Добър лепкав пластир с топъл : Нагревающийся помощ с епилепсия motherwort е самоклеящийся дизайн, притежава добра адхезия;, който лесно се отстранява, не испачкает дрехите си.Безопасен за употреба : затопляне лепенки за тялото са изработени от материали с прижиганием и активен въглен, са безопасни и нямат странични ефекти, можете да ги използвате с доверие.Самонагревающийся помощ : лесен, удобен и ефективен.Преносим, може да се използва по всяко време и на всяко място.Лесно се отстранява и се пренася : Самонагревающийся помощ от дяволска изключително тънък, лек, лесен за употреба по всяко време и на всяко място той може да осигури топлина от 10 до 12 часа. Равномерно нагряване : Прижигающий самонагревающийся помощ може да осигури еднакво отопление и постоянна температура, което ще ви помогне да се топлят в студени дни. Добър лепило : Нагревателен помощ от leonurus с самоклеящимся дизайн, с добра адхезия;, който лесно се отстранява, не испачкает дрехите си. Удобна переноска : Самонагревающийся помощ от дяволска изключително тънък, лек, която е лесно да се ползват по всяко време и на всяко място, което може да осигури топлина от 10 до 12 часа. Безопасно : Затопляне лепенки за тялото са изработени от материали за обгаряне и активен въглен, безопасно и без странични ефекти, можете да ги използвате с доверие.

Декларирани характеристики

Item Type:
Moxibustion Heating Patch
Material:
Activated Carbon
Quantity:
10pcs
Heating Time:
About 10-12 hours
Average Temperature:
53°C
Shelf Life:
3 years
Package List:
10 xMoxibustion Patches:
Note:
1. Do not use it during bedtime.:
2. Do not apply directly to the skin.:
3. When used in bedding or heating equipment, the temperature will rise, do not use.:
4. Please avoid using in the same position, and pay attention to confirm the skin condition, if abnormal, please take it off immediately.:
5. Do not use this product if you cannot remove it immediately.: