.

Каишка за часовник Fullmosa е Съвместим с червена кожена каишка на Apple Watch 41 мм 40 мм, 38 мм и каишка iWatch серия 8/7/6 /SE/5/4/3/2/1 за Мъже и Жени със Сребърна катарама от Неръждаема ?

Каишка за часовник Fullmosa е Съвместим с червена кожена каишка на Apple Watch 41 мм 40 мм, 38 мм и каишка iWatch серия 8/7/6

BGN 10.76

Сума
Налично за поръчка

✅ Кожена каишка APPLE WATCH : с елегантен и горна част от телешка кожа Личи, с подплата от ультрамягкого спилка, с обтегач и адаптери от неръждаема стомана с точна обработкаМного удобни за носене.Ти не осъзнаваш, че носиш го. ✅ Идеално се съчетава с каишка i Watch : въжета Apple Watch 41 мм, 40 мм, 38 мм, подходящи за китките 5,4 "-7,5" (137 мм-190мм), въжета iwatch 42 мм 44 мм, 45 мм, подходящи за китките 6.0 "на -8,5" (152-215 мм), са подходящи както за мъже, така и за жени.Можете да регулирате дължината на каишка кожа Apple watch в зависимост от големината на китката. ✅ Лесно инсталиране : Поставете адаптера в гнездото за Apple watch, точно и надеждно определяне го в интерфейса watch.Лесно променят цветове и стилове.Полезни съвети : След няколко дни на носене каишка Apple Watch от естествена кожа ще стане гъвкав и удобен. ✅ Избор от няколко цвята : Животът красочна, и всеки ден - това е ново "аз".Кожени въжета Apple Watch няколко цвята подходящи ви и ще подчертае вашата индивидуалност.Просто, класически външен вид, който се качва на вашите часовници и ги прави подходящи за различни поводи и ежедневна употреба. ✅ Какво получавате : Изискана кутия Помещение, включваща : 1 * съвместим кожена каишка Apple Watch, за жени и за мъже (часове в комплекта не са включени), 1 * Ръководство за експлоатация.Това е чудесен подарък за приятелите и семейството. Мек и лек, елегантен и дишаща, осигурява забележително продължително носене. Можете да го носите на работа, на парти, на срещи.Красиво опаковани, можете също така да поднесе като подарък на някой важен. Идва с 2 адаптера с микропружинной натоварване, просто поставете адаптера в гнездото на i Watch.

Декларирани характеристики