.

Слушалки за защита на ушите Vanderfields - Слушалки за намаляване на шума при стрелба - Пасивно потискането за безопасно слуха - Антифони за възрастни за косене на тревни ?

Слушалки за защита на ушите Vanderfields - Слушалки за намаляване на шума при стрелба - Пасивно потискането за безопасно слуха

BGN 10.19

Сума
Налично за поръчка

За разлика от други средства за защита на слуха, V-Fort се регулира в 95% от размера на главатаИзвадете от чантата си слушалките с шумопотискане и настройте ги плъзнете стоманена рама.А сега направете това, за което дойде!.Насладете се на уюта на защита на слуха, на стрелбището, при косенето на тревата, при производството на diy, когато също е отличен дърводелец, когато свири на барабани, при работа резачка. мека лента за глава, чаши и трайна пяна ще ви помогнат да се оценят момент.Кажете сбогом на разочарование поради Счупени слушалки за стрелба.Чаша от ABS-пластмаса HQ, здрава метална рамка и гъвкава лента за глава позволяват защитен наушникам за възрастни издържат на високи нива на стрес.Сгъване уши пелените за възрастни, удобен за носене. Малка опаковка със слушалки за тир пести място при носене.Това намалява Въглеродния отпечатък на Вандерфилда в нашата мисия, за изграждане на Зелена планета.Смело се доверявайте на Вандерфилдсу.Вашата сигурност е №1. Ние предлагаме изпитани слушалки за защита на ушите (ANSI S3.1) с точна информация (SNR 32 db : NRR 26 db), за да можете да се наслаждавате на живота.За разлика от други средства за защита на слуха, V-Fort се регулира в 95% от размера на главата.Извадете от чантата си слушалките с шумопотискане и настройте ги плъзнете стоманена рама.А сега направете това, за което дойде!.Насладете се на уюта на защита на слуха, на стрелбището, при косенето на тревата, при производството на diy, когато също е отличен дърводелец, когато свири на барабани, при работа резачка. мека лента за глава, чаши и трайна пяна ще ви помогнат да се оценят момент.Кажете сбогом на разочарование поради Счупени слушалки за стрелба.Чаша от ABS-пластмаса HQ, здрава метална рамка и гъвкава лента за глава позволяват защитен наушникам за възрастни издържат на високи нива на стрес.Сгъване уши пелените за възрастни, удобен за носене. Малка опаковка със слушалки за тир пести място при носене.Това намалява Въглеродния отпечатък на Вандерфилда в нашата мисия, за изграждане на Зелена планета.Смело се доверявайте на Вандерфилдсу.Вашата сигурност е №1. Ние предлагаме изпитани слушалки за защита на ушите (ANSI S3.1) с точна информация (SNR 32 db : NRR 26 db), за да можете да се наслаждавате на живота.

Декларирани характеристики