.

Изтеглящи се Рафтове за Подправки За Шкафове 304 Стойка за Плотове от Неръждаема Стомана, Органайзер-Кула С Безплатни Заправками за Подправки за Сребърни Шкафове

Изтеглящи се Рафтове за Подправки За Шкафове 304 Стойка за Плотове от Неръждаема Стомана, Органайзер-Кула С Безплатни

BGN 15.07

Сума
Налично за поръчка

【Безопасно и полезно за здравето】 Използването на тенджери за подправки позволява ви да запазите натуральность подправки 【Лесно почистване】 е Изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, здрав антикоррозийный, здрав и издръжлив, лесен за почистване. 【Полезност】 Практичен инструмент за готвене, която можете да използвате за приготвяне на подправки, подправки, захар и течни подправки. 【Рафт от неръждаема стомана】 Удобно съхранение, с един рафт от неръждаема стомана за по-лесен достъп до приправам. 【Характеристики】 Направете ароматизатор по-чисти и по-безопасни, а също и да предотвратите попадането на прах в бутилка. 【Безопасно и полезно за здравето】 Използването на тенджери за подправки позволява ви да запазите натуральность подправки. 【Лесно почистване】 е Изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, здрав антикоррозийный, здрав и издръжлив, лесен за почистване. 【Полезност】 Практичен инструмент за готвене, която можете да използвате за приготвяне на подправки, подправки, захар и течни подправки. 【Рафт от неръждаема стомана】 Удобно съхранение, с един рафт от неръждаема стомана за по-лесен достъп до приправам. 【Характеристики】 Направете ароматизатор по-чисти и по-безопасни, а също и да предотвратите попадането на прах в бутилка.Параметри : Тип на продукта : Бутилка за подправки Материал : Неръждаема стомана 304 Тегло : прибл. Височина на бутилката, за да подправки 360 г /12,7 унция : прибл.5 инча Размер стелажи : прибл. 11,5x17,5 см/4,5x6,9 инча Осъществяване Списък : 1 х поставка 2 х бутилка за подправки 2 х капак Забележка : 1. Допуска грешка в 02 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Item Type:
Condiment Bottle
Material:
304 Stainless Steel
Weight:
Approx. 360g/12.7oz
Condiment Bottle Height:
Approx. 14cm/5.5in
Rack Size:
Approx. 11.5 x 17.5cm/4.5 x 6.9in
Package List:
1 x Rack :
2 x Condiment Bottle :
2 x Lid :
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one :
as standard. :