.

TREXD 1 бр. телбод с въртяща се глава Офис и училищни консумативи за подвързване Удобен за използване, спестяващ труд Модерен телбод за централна съединения (Цвят: чер?

TREXD 1 бр. телбод с въртяща се глава Офис и училищни консумативи за подвързване Удобен за използване, спестяващ труд Модерен

BGN 219.82

Сума
Налично за поръчка

Ергономичен дизайн с хромирана лента от неръждаема стомана и съобщение на контролния панел правоъгълна форма осигурява удобно и плавно натисканеОтличен за подвързване на брошури и брошури отстрани, телбод за подвързване на файлове, памфлетов, брошури или брошури. чисто нов, vi, Прости и практични, материални, безопасен и екологично устойчив.Оригинален дизайн дизайн може да се върти на.Ергономичен дизайн с хромирана лента от неръждаема стомана и съобщение на контролния панел правоъгълна форма осигурява удобно и плавно натискане.Отличен за подвързване на брошури и брошури отстрани, телбод за подвързване на файлове, памфлетов, брошури или брошури. чисто нов, vi, Прости и практични, материални, безопасен и екологично устойчив.Оригинален дизайн дизайн може да се върти на.Ергономичен дизайн с хромирана лента от неръждаема стомана и съобщение на контролния панел правоъгълна форма осигурява удобно и плавно натискане.Отличен за подвързване на брошури и брошури отстрани, телбод за подвързване на файлове, памфлетов, брошури или брошури. Лесен и практичен, безопасен и екологично устойчив.Оригинален дизайн дизайн може да се върти при. Силно проникване, стабилно свързване.Инженеринг метален корпус, подходящ за работа, закрепени под различни ъгли, свободно закрепени.Материал : пластмаса + метал Функции : закупуване на телбод пряко не изисква използването на пирони.трябва да се купуват основните храни самостоятелно.(Съпътстващи скоби са за една и съща връзка) Забележки : 1. При ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимката.

Декларирани характеристики