.

Лейси Апликация НАМАЗИ, Апликация с Бродерия, Ленти за Шиене, Блестящи Бродирани Апликации с Мъниста, Дантела и Пайети, Аксесоари За костюми, Украса на яката сватбе?

Лейси Апликация НАМАЗИ, Апликация с Бродерия, Ленти за Шиене, Блестящи Бродирани Апликации с Мъниста, Дантела и Пайети, Аксесоари

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

♥ Украсени с блестящи кристали, можете да го използвате като колан-кушака или апликации, които могат да шият директно към роклята ♥ Украса от планински кристал : 15,7 * 13 инча (44 см * 33 см). ♥ Внимателно да де, обрезав край ножици за апликация.Използвайте карфици, за апликация, за да се консолидират и да шият роклята. моля, обърнете внимание, че той зашива кристали, а не гладится на кристали. ♥ Тези кристали за бродерия включва в себе си пайети, мъниста с диаманти и стразовую лента.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!. ♥ Украсени с блестящи кристали, можете да го използвате като колан-кушака или апликации, които могат да шият директно към роклята. ♥ Украса от планински кристал : 15,7 * 13 инча (44 см * 33 см). ♥ Внимателно да де, обрезав край ножици за апликация.Използвайте карфици, за апликация, за да се консолидират и да шият роклята. моля, обърнете внимание, че той зашива кристали, а не гладится на кристали. ♥ Тези кристали за бродерия включва в себе си пайети, мъниста с диаманти и стразовую лента.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!.Материал : ръчна изработка, модел от мъниста на окото плат, Цвят : прах цвят шампанско, екрю, зелено, лилаво, червено, синьо, розово-червено, жълто, светло синьо, светло лилаво Количество : 1 бр. Размер : 15,7 * 13 инча (44 см * 33 см)Описание : Те са хомогенни, кристали и камъни, ръчно бродирани мъниста в плат, можете да залепите или ръчно шият продукт на дрехи/уреди/рокли/ официални рокли/ декорация / чанти/ украса за дома и т.Забележка : ние ще дадем още няколко мъниста от планински кристал, ако този продукт е загубил няколко мъниста при доставката, можете лесно да го поправим.ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА : 1. За размер : ние пришиваем този продукт към вкара тъкан (net fabric), тази тъкан от еластична.по този начин, размерът не е точна, понякога се е появила случайно отклонение в размер на. тъканта еластична, така че можете да се разтягат я както е необходимо. цвят : случайно присъства хроматическая аберации. цветът е малко по-различен, когато го видя с друго на екрана или в друго време или на друго място, или при друга светлина (слънчева светлина или лампа). моля, обърнете внимание на това.

Декларирани характеристики