.

Керамични Кувшинчики за сметана обем 4,5 грама, Набор от Малки Стомна за сметана с дръжка, Мятно-Зелени Порцеланови Сливочники за кафе, Чай, Мляко, конфитюр, Сосове, 6 ?

Керамични Кувшинчики за сметана обем 4,5 грама, Набор от Малки Стомна за сметана с дръжка, Мятно-Зелени Порцеланови Сливочники

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Порцеланов кана за сметана】 Порцеланов кана за крем е идеален за подаване на сметана и мляко към всяко кафе или чай 【Удобна дръжка】 порцеланов кана за мляко обем 4,5 грама с удобна дръжка предпазва пръстите от горещо съдържание.Чучура, без капки за намаляване на безредие. 【Висококачествен порцелан】Тези кувшинчики за крема изработени от порцелан, по-полезни за здравето от други сладкарски изделия.Най-хубавото е, че всяко ястие може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина, така че да се затопли любимата си напитка и да се почисти зад него е лесно!. 【Насладете се на свободно време,】 Независимо от това, доволни ли сте чаепитием сам или случайно срещнеш с близки приятели на чаша ароматно кафе, този комплект за приготвяне на захар и сметана, просто е необходим за вашата кухня. 【Комплект от 6 фрези за разбиване на сметана】 Тези кувшинчики за сметана, подходящи за подаване на мармалад, сосове.Идеалният подарък за вашите приятели и семейство за всеки празник.

Декларирани характеристики