.

Водоустойчива Акумулаторна батерия led Нашийник за кучета, Цветни Сияние-Фенери, Зарежда по-Големите домашни любимци, Малки и средни нощни лампи, Светещи в тъмното, ?

Водоустойчива Акумулаторна батерия led Нашийник за кучета, Цветни Сияние-Фенери, Зарежда по-Големите домашни любимци, Малки

BGN 11.39

Сума
Налично за поръчка

? Осигурете безопасността на вашия домашен любимец : този нашийник за кучета с led подсветка позволява на колата предварително види кучето си в тъмното, ефективно защитава кучето от неочаквана опасност по време на нощна разходка ? Дълъг живот И USB батерия : Това колие е оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 150 ма, който може да работи до 6 часа и напълно се презареждат в рамките на 1 час с помощта на кабел micro USB. ? РЕГУЛИРУЕМ размер И защита от атмосферни влияния - този led нашийник на домашен любимец може да бъде скроен по размер врата на малки и големи кучета от 12 "до 22".Той е водоустойчив и прахоустойчив и работи добре при всякакви метеорологични условия. ? 8 цвята И суперяркость : този led нашийник за кучета показва 7 различни промяна на цвета и 3 режима на осветление, бърза от светкавица, бавна светкавица, постоянна яркост. се вижда от около 500 метра в тъмното. ? ГАРАНЦИЯ за удовлетворение - Ще получите led нашийник за кучета, 12-месечна гаранция за безпроблемна и ученето през целия обслужване на клиенти. ? Осигурете безопасността на вашия домашен любимец : този нашийник за кучета с led подсветка позволява на колата предварително види кучето си в тъмното, ефективно защитава кучето от неочаквана опасност по време на нощна разходка. ? Дълъг живот И USB батерия : Това колие е оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 150 ма, който може да работи до 6 часа и напълно се презареждат в рамките на 1 час с помощта на кабел micro USB. ? РЕГУЛИРУЕМ размер И защита от атмосферни влияния - този led нашийник на домашен любимец може да бъде скроен по размер врата на малки и големи кучета от 12 "до 22".Той е водоустойчив и прахоустойчив и работи добре при всякакви метеорологични условия. ? 8 цвята И суперяркость : този led нашийник за кучета показва 7 различни промяна на цвета и 3 режима на осветление, бърза от светкавица, бавна светкавица, постоянна яркост. се вижда от около 500 метра в тъмното. ? ГАРАНЦИЯ за удовлетворение - Ще получите led нашийник за кучета, 12-месечна гаранция за безпроблемна и ученето през целия обслужване на клиенти.Нова led технология в непрозрачна силиконовата тръба осигурява разнообразно осветление за вашите екрани с различни окрасами кучета.Выгуливайте кучето си през нощта или рано сутрин, не се притеснявайте.Led нашийници за кучета, за да осигури сигурност на вас и на вашия домашен любимец.

Декларирани характеристики