.

Healeved 4 бр., Домашно Бельо, Пелена, което предотвратява Усвояването, Инконтиненция на Урината, Панталони За Възрастни, Гащи За Мъже, Регулируеми, за Многократна употр?

Healeved 4 бр., Домашно Бельо, Пелена, което предотвратява Усвояването, Инконтиненция на Урината, Панталони За Възрастни,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

ПлатСГЪВАЕМ пелена за възрастни - този дишаща пелена удобно в чорап, бързо изсъхва и може да се пере.ПЕЛЕНИ за ЕДНОКРАТНА употреба за ВЪЗРАСТНИ - този на пелените за многократна употреба за възрастни са подходящи за мъже, жени, юноши и възрастни пациенти.ПАМПЕРС за ПЛУВАНЕ за възрастни - този на пелените може да настъпи, е подходящ за повечето мъже и жени.ГАЩИ ЗА възрастни - Този дишаща пелена удобно в чорап и изсъхва бързо, може да се пере. абсорбиращи пелени за пациентите.ЕДНОКРАТНО БЕЛЬО ЗА ВЪЗРАСТНИ - този дишаща пелена удобно в чорап, бързо изсъхва и може да се пере.СГЪВАЕМ пелена за възрастни - този дишаща пелена удобно в чорап, бързо изсъхва и може да се пере.ПЕЛЕНИ за ЕДНОКРАТНА употреба за ВЪЗРАСТНИ - този на пелените за многократна употреба за възрастни са подходящи за мъже, жени, юноши и възрастни пациенти.ПАМПЕРС за ПЛУВАНЕ за възрастни - този на пелените може да настъпи, е подходящ за повечето мъже и жени.ГАЩИ ЗА възрастни - Този дишаща пелена удобно в чорап и изсъхва бързо, може да се пере. абсорбиращи пелени за пациентите.ЕДНОКРАТНО БЕЛЬО ЗА ВЪЗРАСТНИ - този дишаща пелена удобно в чорап, бързо изсъхва и може да се пере.Пратката включва 4 подгузника за възрастни Характеристики -Добра пелена за запазване на спално бельо, инвалидни колички и столове сухи и чисти пелени за многократна употреба за възрастни. -Регулируема талия и ластични гащи осигуряват херметично комфорт и увереност в себе си и за възрастни. -Размер : прибл.22 X0 бельо за незадържане на урина. -Дишаща подплата осигурява възрастни, най-удобни и приятни за кожата, менструални панталони. -Този пелена може ефективно да абсорбира вода и плътно се проследяват без течове страхливци за възрастни. -Този пелена може да настъпи, е подходящ за повечето страхливци от незадържане на урина при мъже и жени. -Материал : плат и вълнена подплата, информация за пере пелени Гащи за възрастни Този моющийся пелена може да ви спести повече пари, в сравнение с покупката на еднократна подгузника. сгъваем пелена за възрастни, няма да навреди, така че той няма да раздразнят кожата ви, удобен и безопасен за използване. пелени за еднократна употреба за възрастни с регулируема закопчалка тик-так са подходящи за кръста с различни размери.

Декларирани характеристики