.

Led осветление под шкаф Arotelicht сензор за завъртане на ръцете със захранването от USB, Студено Бяло 6000 К, 15,7-инчов Регулируемо Осветление под шкаф за Кухня, гардероб, спа?

Led осветление под шкаф Arotelicht сензор за завъртане на ръцете със захранването от USB, Студено Бяло 6000 К, 15,7-инчов

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Led подсветката под корпуса : Размер L 40 см x W 1,4 cm x W 0,7 см, осветление под тялото, с регулируема яркост от 3000 До с датчик, за който не трябва да докосватеИзползването на подсветката : включване / изключване на отбелязването на просто движение на ръката, преди датчика, дори когато готвите или работа с мръсни ръце.Може да бъде плавно спиране на тока 0-100% , сензор прикрывается ръка повече от 3 секунди, влезте в режим на димиране.Отпуснете ръка, за да инсталирате необходимата яркост. (Разстояние до сензора е по-добре да се контролира в рамките на 5 см).Лампа за защита на очите : RA> 80, без да мига, лампа за защита на очите. светлина 3000 До осигурява комфортна, ярка светлина, е най-добрият избор за осветяване на ежедневието.Индиректно осветление в килера, на верандата, прикроватной нощното шкафче, огледало за грим, тоалет и работния плот работния плот може да бъде също така добре осветени.Лесна инсталация : Индукционная лампата има два начина за инсталиране. (1) Двустранен лепило агент инсталация.Монтиране на лента, просто използвайте лента за залепване възможна инсталация. (2) Задайте с помощта на винтове.С помощта на винтове може да се установи по-здраво.Съдържание : лек двупосочен лепило, шуруп.Гаранция една година, ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, не се колебайте да се свържете arotelicht.Ние предлагаме безплатна замяна на service.

Декларирани характеристики