.

Звукова Машина BAAROO с Бял Шум, Инструмент за помощ в Съня си, Устройство за помощ в Съня си <br />с 26 Сопящими Звуци, 15 Нива на силата на звука за хора, Страдащи от Безсъни

Звукова Машина BAAROO с Бял Шум, Инструмент за помощ в Съня си, Устройство за помощ в Съня си
с 26 Сопящими Звуци,

BGN 7.35

Сума
Налично за поръчка

ОСВЕТЛЕНИЕ, гласово НАПОМНЯНЕ : Преносима звукова машина може да разпознава бутона за включване и бутона за топло осветление в тъмното, таймер и началното музикално сигналФУНКЦИЯ ПАМЕТ : Портативен аудио апарат има функция памет, така, че при повторно използване на режим ще бъде същата като сте го инсталирали от миналия път. 26 ВИДА МУЗИКА : Звукова машина с 26 видове музика, 6 звуците на бял шум, 6 звуците на вентилатора, 4 колыбельными, 10 звуците на природата.СВЕТЛИНА И час : Звукова машина с 5 нива на топло светлина, 7 ослепителен светлини и 3 временни интервали (30, 60, 90 минути).Живот на батерията : Преносима звукова машина за сън с вградена батерия с капацитет 1000 mah осигурява дълъг живот на батерията.Добре дошли на консултация.Спецификация : Тип елемент : Звукова машина Материал : ABS Тип батерия : литиева батерия (идва с вградена батерия) Капацитет на батерията : 1000 мАч26 Видове музика : (6 бели шумове, 6 звуци на вентилатора, 4 колыбельных, 10 звуци от природата)Регулиране на топло светлина : 5 Настройка на времето : 3 вида (30, 60, 90 минути) Осъществяване Списък : 1 х Звукова машина 1 х кабел за зареждане 1 х Ръководство Забележка : 1. Не използвайте адаптер с напрежение над 5 за зареждане на устройството.В противен случай устройството може да бъде повреден. Ако устройството не се използва за известно време, моля, зареждайте напълно го веднъж на три месеца, за да се избегне повреда на батерията. Този говорител не е водоустойчив, моля, не се изплакнете с и да не се накисва корпус. Индикаторът на захранването е изключен и устройството е в режим на изключване.Индикаторът на захранването свети, но функцията не се изпълнява, режим на готовност.

Декларирани характеристики

Item Type:
SoundMachine
Material:
ABS
Battery Type:
Lithium Battery (Shipped with Built in Battery)
Battery Capacity:
1000 mAh
26 Types of Music:
(6 White Noise, 6 Fan Sounds, 4 Lullabies, 10 Nature Sounds)
Warm Light Adjustment:
5
Time Setting:
3 Types (30, 60, 90 Minutes)
Package List:
1 x Sound Machine :
1 x Charging Cable :
1 x Manual:
Note:
1. Do not use an adapter with more than 5V to charge the device. Otherwise the device may be damaged.:
2 . If not used for a time, please fully charge the device once every three months to avoid damaging the battery.:
3. This speaker is not waterproof, please do not rinse or soak the body.:
4. The power indicator is off and the unit is in shutdown mode. The power indicator light is on, but the function is not executed, standby mode. :