.

Войлочный Полировальный Кръг за въртящ се инструмент Dremel 80 бр. Аксесоари Вълна Войлочный Полировальный Кръг за Тренировки с въртящ се инструмент с опашка 1/8 , за ко?

Войлочный Полировальный Кръг за въртящ се инструмент Dremel 80 бр. Аксесоари Вълна Войлочный Полировальный Кръг за Тренировки

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

⭐ Широк спектър от приложения : Нашият войлочный полировальный кръг може да си е лъскава сърце чисто и светъл видШлайфане на главата под формата на куршуми са идеални за полиране на желязо, часовници, бижута, стъкло, медицинско оборудване, злато, тръби и много други. ⭐ Мека и множество 100% вълна : Изработена от висококачествена вълна, мека и нежна кожа не боли и не поцарапает повърхността на продукта при полиране.Тези усещат полиращи накладки, дискове, набор от накрайници и оправок се различават финес, висока якост и отлична възможност за полиране.Използвайте, докато те не станат твърде малки за използване. ⭐ Повече възможности, повече приложения : Нашият набор от полировальных кръгове от 80 теми е представена в 12 от модели с различни размери, идеално подходящи за различни проекти полиране с помощта на въртящи се инструменти, като Dremel, Proxxon и други, различни размери смилане на глави във формата на куршуми са идеални за работа дори и в трудно достъпни места.Джолан с диаметър 1/8 от инча подходящ за повечето въртящи се инструменти, което улеснява използването му. ⭐ Съвет : Пухкава принадлежности за полиране може да се използва както с полировальной паста, така и без нея.Оборудван с 10 остри оправками и 15 1-инчови полировальными кръгове, 35 1/2-инчов полировальными кръгове, лесно заменяеми и повторно използвани.Това позволява намаляване на разходите и е много икономично. ⭐ Че можете да получите В нашия набор идва 15x полировальный кръг с размери 1 инч, 35x1 / 2-инчов полировальный кръг, 10 x конусни карета перална корона, 10x цилиндрична карета перална корона и 10x вал с диаметър 1/8 от инча.Ако има някакви проблеми за използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. ⭐ Широк спектър от приложения : Нашият войлочный полировальный кръг може да си е лъскава сърце чисто и светъл вид.Шлайфане на главата под формата на куршуми са идеални за полиране на желязо, часовници, бижута, стъкло, медицинско оборудване, злато, тръби и много други. ⭐ Мека и множество 100% вълна : Изработена от висококачествена вълна, мека и нежна кожа не боли и не поцарапает повърхността на продукта при полиране.Тези усещат полиращи накладки, дискове, набор от накрайници и оправок се различават финес, висока якост и отлична възможност за полиране.Използвайте, докато те не станат твърде малки за използване. ⭐ Повече възможности, повече приложения : Нашият набор от полировальных кръгове от 80 теми е представена в 12 от модели с различни размери, идеално подходящи за различни проекти полиране с помощта на въртящи се инструменти, като Dremel, Proxxon и други, различни размери смилане на глави във формата на куршуми са идеални за работа дори и в трудно достъпни места.Джолан с диаметър 1/8 от инча подходящ за повечето въртящи се инструменти, което улеснява използването му.

Декларирани характеристики