.

CTHH 3 опаковки, Байкерские шорти размер Плюс 8 за жените, с висока талия, За тренировка на корема, Ликра, Мека къси Панталони за Йога, Летни (1X-4X)

CTHH 3 опаковки, Байкерские шорти размер Плюс 8 за жените, с висока талия, За тренировка на корема, Ликра, Мека къси Панталони

BGN 8.86

Сума
Налично за поръчка

92% Полиестер, 8% ликраИздърпайте закопчалка. 【Плюс размер】 : Ние специално разработени байкерские къси панталони за жени големи размери, които се стремят към красота и мода.Можете да изберете вашия размер в съответствие с талията, бедрата и вътрешен шев, XL, 2 XL, 3 XL, 4 XL. постигане на различни комбинации.JUSFOU - модерен нещо за жените за по-големи размери през лятото. 【МАСЛЯНИСТО-МЕКИ и УДОБНИ】: Женски байкерские шорти CTHH от маслянисто-мека и гладка тъкан, която не предизвиква дразнене и безпроблемно се плъзга, и на допир наподобява втори слой на кожата, като създава усещане за обнаженности и неограничени движения. 【Висока талия и контрол на корема】: къси Панталони за йога CTHH с висока засаждане, 4-лентова еластичност, непрозрачна кърпа и колан 4,5 инча, подчеркивающим контурите на естествените форми, позволяват лесно да се комбинират с различни топами за активна почивка или ежедневни дрехи. 【Подходящ за всички поводи】: Класическото съчетание на едноцветни цветя не само отговаря на ежедневното стил, но и ви отличава от другите.На мода се комбинира с всеки дрехи - топами, рокли, туниками и на много други, е разумно да изберете, за занимания през целия ден, например, къси панталони за йога или колоездачи, шорти за тренировки, спортна форма, или просто ежедневието домашна дрехи. 【И перфектно сервизно обслужване】 : Ние се стремим към постигане на 100% удовлетворение на клиентите обслужване.Ако не ви харесват панталони или имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Изберете вашия любим цвят и подходящ размер и да "Добавите в кошницата" точно сега.Цвят : 3-черен, сив, тъмно син Размер : 4 X-Големи акции могат да варират в зависимост от цвета / размера.

Декларирани характеристики