.

Регулатор на Нивото на Водата В Аквариума, Регулируема Поплавковый Клапан за Монтаж Регулатор за Нивото на Водата Автоматичен Доливной Пълнител за Аквариум Аквар?

Регулатор на Нивото на Водата В Аквариума, Регулируема Поплавковый Клапан за Монтаж Регулатор за Нивото на Водата Автоматичен

BGN 6.49

Сума
Налично за поръчка

Добра производителност, по-добре от поплавковых клапани, не изисква свързване на кабели или захранване и заема малко мястоКогато спадне нивото на водата, за отварянето на по-къса тръба, водата от бутилката автоматично постъпва в резервоар се дължи на разликата в налягането.Лесно управление : Лесен за използване, практично и забавно.Просто прикрутите компенсатор за бутилка с вода, след това да я залепите към резервоар и махнете позиционер за регулиране на разстоянието е необходимо.Практично и удобно : Когато сте в командировка или пътуване, моля, използвайте нашия опаковка за попълване на запаси на вода, за да се избегне недостиг на вода в морски аквариум, аквариум за риби, травяном аквариум, аквариум за костенурки и т. Свободна рязане : Най-високото ниво на водата може да бъде определена в съответствие с действителната дължина на водопроводна тръба.Препоръчително е да използвате повече от две групи гидраторов едновременно за аквариум с дължина над 40 см / 15,7 инча. Регулируемо разстояние между скоби : гнездо за затягане страна, стабилно и безопасно, стена на резервоар могат да издържат на вертикално усилие за срязване, създавано от теглото на бутилката с вода.Параметри : Тип на продукта : Регулатор на нивото на водата в аквариума Материал : пластмаса Размери : Прибл.2in Осъществяване Списък : 1 х регулатор на нивото на водата в аквариума, 1 х капан детайли Забележка : Моля, се допуска отклонение от 1-2 см/0,4‑0,8 инча при ръчно измерване.Задоволително обслужване : Ние вярваме, че вие ще бъдете много доволни от нашите каре.Ако има някакви проблеми с качеството на това ново одеяла, моля, не се колебайте да се свържете с нас директно по електронна поща, ние ще ви дадем задоволителен отговор.

Декларирани характеристики

Item Type:
Aquarium Water Level Controller
Material:
Plastic
Size:
Approx. 3x3cm / 1.2x1.2in 
Package List:
1 x Aquarium Water Level Controller  
1 x Stuck Parts :
Note:
Please allow 1‑2cm/0.4‑0.8in error in manual measurement.
Satisfactory Service:
We believe that you will be very satisfied with our throw blanket. If there are any quality problems with this novelty blanket, please do not hesitate to contact us directly by email, we will give you a satisfactory answer. :