.

Вътрешен вентилатор на тавана с дистанционно управление и led задно осветен, Метален корпус, Полуподъемный Нископрофилен, вентилатор, Скрити Електрически вентилат?

Вътрешен вентилатор на тавана с дистанционно управление и led задно осветен, Метален корпус, Полуподъемный Нископрофилен,

BGN 221.83

Сума
Налично за поръчка

★ Креативен дизайн, тавана лампа с вентилатор-добре може да украсите стаята, висококачествен led източник на светлина, който предпазва очите, светлинна пропускливост равномерно и меко, а перката са изработени от ABS, че осигурява стабилно, безшумни и малошумную работа монтаж на таван фенове, създавайки спокойна домашна обстановка ★ Характеристики : Цвят осветление може да превключите между бяла светлина, неутрална светлина и приятна светлина, снабден с 3 скорости на вятъра, различни скорости на вятъра позволяват да се регулира циркулацията на вятъра, интелигентни настройки на дистанционното управление, дистанционно изключване на светлина и фенове, изключване на двигателя и подобряване на качеството на съня. ★ Спестяване на енергия и сигурност : Монтаж на вентилатори може да се осигури бърза циркулация на въздуха в помещението и да го охлажда.И повече пестене на енергия и опазване на околната среда.Той не поцарапается, както на традиционните вентилатор, осигурявайки сигурността на вас и вашето семейство.Горещото лятото е по-подходящо този вентилатор на тавана. ★ Беззвучное намаляване на шума : Във вътрешното ядро е двигател за преобразуване на честотата на постоянен ток, който ъпгрейди му "тих" режим.Преминете в първия безшумен режим, мек бриз нежно духа, създаване на благоприятни условия за живот и подобряване на качеството на съня. ★ Широк спектър на приложение : Той може да осигури най-голяма степен на разпределение на осветление и посоката на вятъра.Той е много подходящ за детски стаи, кухни, мазета, ресторанти, спални, офиси, училища, болници, бани, коридори, вили и др . ★ Креативен дизайн, тавана лампа с вентилатор-добре може да украсите стаята, висококачествен led източник на светлина, който предпазва очите, светлинна пропускливост равномерно и меко, а перката са изработени от ABS, че осигурява стабилно, безшумни и малошумную работа монтаж на таван фенове, създавайки спокойна домашна обстановка. ★ Характеристики : Цвят осветление може да превключите между бяла светлина, неутрална светлина и приятна светлина, снабден с 3 скорости на вятъра, различни скорости на вятъра позволяват да се регулира циркулацията на вятъра, интелигентни настройки на дистанционното управление, дистанционно изключване на светлина и фенове, изключване на двигателя и подобряване на качеството на съня. ★ Спестяване на енергия и сигурност : Монтаж на вентилатори може да се осигури бърза циркулация на въздуха в помещението и да го охлажда.И повече пестене на енергия и опазване на околната среда.

Декларирани характеристики