.

Надавливание на Ноктите, Средно, Режийни Нокти във формата на Ковчег, Акрилни Нокти със Синьо Сърце, Приклеивающиеся за Жени и Момичета, Изкуствени Фалшиви Нокти с ?

Надавливание на Ноктите, Средно, Режийни Нокти във формата на Ковчег, Акрилни Нокти със Синьо Сърце, Приклеивающиеся за Жени

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Пратката съдържа】 Можете да получите 24 броя фактури за нокти среден размер с тиксо, можете да изберете най-подходящия външен нокти за себе си, те са лесни за изрязване и подпилить до всякаква дължина и форма, която ви харесва 【Изискан дизайн маникюр】 Тези общи ноктите са много сладки.Дизайн на френски синьо сърце, средната форма на въздушната ноктите под формата на гроб.Много подходящ за партита в чест на Деня на Свети Валентин или ежедневния живот. 【Различни размери】 Има 12 различни размери режийни нокти средни по размер, общо 24 режийни за нокти, които основно могат да отговарят на вашите нужди. 【Лесна употреба】 Просто изберете вашия маникюр, отполируйте ногтевое легло, нанесете jelly лепило, което дадохме, и прижимайте ноктите в продължение на 30 секунди, за да се получи естествен нокът, който се харесва на момичетата. 【Идеален подарък】 Перфектната украса и издръжливост ще направят ноктите са много по-чаровни и красиви.Прекрасен подарък за Свети Валентин за себе си или приятелката си.Описание : Тип на продукта : Среден натиск върху ноктите Материал : акрил Цвят : син Количество : 24 бр. / кутия Начин на употреба : 1. Внимателно отшлифуйте повърхността на ноктите, измийте и подсушете. Изберете най-подходящите режийни ноктите и нанесете jelly лепило на тыльную страна на въздушната нокти. Натиснете въздушната ноктите на ноктите и задръжте в продължение на 30 секунди. Режат в съответствие с формата и дължината на ноктите, които искате. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-3 мм 2. Поради различни монитори и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви за вашето разбиране.

Декларирани характеристики