.

Чанта за документи с формат А4, Прозрачна Чанта За съхранение на Тестовата хартия, Водоустойчив Канцелярская Папка върху бутона, Пластмасов Органайзер за документ?

Чанта за документи с формат А4, Прозрачна Чанта За съхранение на Тестовата хартия, Водоустойчив Канцелярская

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

♫【МАТЕРИАЛ PP】 : Чанта за документи, изработена от отлично полипропилен пластмаса, която е устойчива на корозия и стареене, има дълъг срок на служба и може да се използва в продължение на дълго време, за защита на документи от разкъсване или повреда, което поддържа техните плоски, чисти и безопасни ♫【Прозрачен и водоустойчив дизайн】 : Прозрачен пакет за файлове подходящ за гледане отвън, не може да бъде загубено по желание и е много практичен.Чанта за документи е добра водоустойчива и пылезащитной функция, ефективно защитава вътрешни документи. ♫【Лекота На работа】 : дизайн на джоба за документи с защелкивающейся бутон за лесно отваряне и затваряне, което спестява време при организиране на документи, което не само позволява на выскальзывание документи, но и позволява по-удобно да се получи и да ги зареже. ♫【Удобно съхранение】 : Нашият пластмасов калъф е преносим, за да подреди нещата си и да ви помогне да се оправи в нея. Опаковки-пликове могат да се използват в училище, у дома, на работа, в офиси и бизнес пътувания.Външен мини джоб за етикети помага да се класифицират и идентифициране на вашите документи. ♫【МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 : С харесван от модели, често се използва за съхранение на канцеларски материали, като например контролни работи, документи формат А4 и т., с широко приложение.Идеални подаръци за деца, студенти, преподаватели, административни служители, служители и т. Тези пластмасови папки с защелкивающейся бутон, подходящи за дома, училище, офис, бизнес употреба, могат да се използват за организиране на файлове, документи, записки, отчети, материали за четене и т., Както и за съхраняване на такива неща, като пъзели, касетофон, копчета, гумички за триене и други канцеларски материали, телефони, лични вещи, настолни игри и др.Параметри : Тип на продукта : Чанта за документи с формат А4, Размер : Около 330 х 235 мм / 13 х 9,3 инча Тегло : прибл. 20 г / 0,7 грама Материал : ppp съдържание на Пакета : 1 х Калъф за файлове Sakura Cat формат А4 или 1 x калъф за файлове Planet формат А4 или 1 x калъф за файлове A4 с шарени птици или 1 x калъф за файлове Big Face Cat формат А4 или 1 x калъф за файлове Pig формат А4.

Декларирани характеристики

Item Type:
A4 Document Bag
Size:
Approx. 330 x 235mm / 13 x 9.3in
Weight:
Approx. 20g / 0.7oz
Material:
PP
Package List:
1 x Sakura Cat A4 File Pouch or1 x Planet A4 File Pouch or1 x Bird Pattern A4 File Pouch or1 x Big Face Cat A4 File Pouch or1 x Pig A4 File Pouch