.

Пистолет За Корекция На Гръбначния Стълб, Регулировочное Устройство За Акупресура Ръчен Набор От Инструменти За Регулиране На Акупресура Електрически Инструмент

Пистолет За Корекция На Гръбначния Стълб, Регулировочное Устройство За Акупресура Ръчен Набор От Инструменти

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Професионален пистолет за корекция на гръбначния стълб : Масажор за тяло, осигурява стабилно и силно усилие, по-ефективен и релаксиращ масаж, подходящ за лечение на сколиозатаОсигурява стабилно и по-висока производителност, по-ефективна и приятна.Висококачествен масажор за корекция на гръбначния стълб : Луксозна изработка, устойчивост на топлина, устойчивост на ниски температури, добри механични свойства.Изработен е от неръждаема стомана 304, която е с високо качество и устойчивост на износване, устойчивост и дълготрайност на употреба.Уникален дизайн : 50 N/100 Н / 150 Н / 200 Н/250 Н / 300 Н 6 нива на усилия, отговарят на вашите различни нужди, ефективен масаж.Може да се използва за облекчаване на ставите, регулиране на шийния отдел на гръбначния стълб, масаж на гръдния отдел на гръбначния стълб, масаж на шийния отдел на гръбначния стълб, масаж на тялото.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Симулиращ ръчен масаж на лице, корректирующий кости, выпрямляющий на гръбначния стълб, незабавно выпрямляющийся, освежаващо и заряжающий енергия на хората.Той може да влизат в контакт с кожата, по-малко от 2,3 см за ефективно регулиране на костите и веднъж на масаж, за да се удължи времето на релаксация.Портативен ръчен инструмент за корекция на акупресура на гръбначния стълб : Лек и преносим, сигурен и лесен за употреба, идеален за домашна употреба. 15 минути на ден може да намали натиска върху врата си. Изработен е от неръждаема стомана 304, която е антикорозионна и устойчива на износване, здрав и издръжлив. Изключителна изработка, устойчивост на топлина, низкотемпературная устойчивост, добри механични свойства. 50 Н /100 Н / 150 Н / 200 Н / 250 Н / 300 Н 6 нива на сила, отговарят на вашите различни нужди, ефективен масаж. Лек и портативен, сигурен и лесен за употреба, идеален за домашна употреба. 15 минути на ден може да намали натиска върху врата си. Може да се използва за облекчаване на ставите, регулиране на шийния отдел на гръбначния стълб, масаж на гръдния отдел на гръбначния стълб, масаж на шийния отдел на гръбначния стълб, масаж и медицинско обслужване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Инструмент за регулиране на акупресура Материал : неръждаема стомана Шест силни страни : 50 N · 100 N · 150 N · 200 N · 250 N · 300 N Функция : Масаж на тялото : Осигурява стабилно и силно усилие, по-ефективен и релаксиращ масаж, подходящ при сколиоза, болки в гръдния кош и гръбначния стълб, може да се използва за облекчаване на ставите, регулиране на шийния отдел на гръбначния стълб, масаж на гръдния отдел на гръбначния стълб, масаж на шийния отдел на гръбначния стълб, масаж и грижа за здравето.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Chiropractic Adjustment Tool
Material:
stainless steel
The six strengths are:
50N · 100N · 150N · 200N · 250N · 300N
Function:
Body Massage
The principle of body pressure massage:
imitating human hand massage, adjusting the bones, straightening the spine, straightening up immediately, eliminating pain, refreshing and energizing people.It can have under 2.3cm skin contact to adjust the bones effectively and massage once to the Extend relaxation time. Provides stable and strong performance, more effective and comfortable.
Package List:
1 x Chiropractic Adjustment Tool :
4 x function head :
2 x rubber head :
5 x rubber rings :
1 x storage box :
1 x English manual :