.

Toyvian Детски Играчки Детски Играчки Детски Играчки Играчки на открито Летяща играчка-Конче 2 Опаковки Летящи водни Кончета Летящ Хеликоптер Детска Играчка-Конче Ле?

Toyvian Детски Играчки Детски Играчки Детски Играчки Играчки на открито Летяща играчка-Конче 2 Опаковки Летящи водни Кончета

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

ПластмасатаЛетящи играчки за деца са Изработени от висококачествени пластмасови материали, които са трайни и практични. Въртящи се играчки-игри със стрелба : чудесен подарък за деца на рожден ден или в ежедневния живот, това е много хареса.Играчка "Летяща чиния" : Децата от природата дърпа играят на улицата, и има много игри на открито.Летяща играчка-стартер : Следвайте детето си да играе с тази играчка в отношенията родител-дете.Летяща играчка : Проста, но забавна, тя ще си деца с щастливо детство.Характеристики - Цвят : случаен цвят - Материал : пластмаса Размер : 16,00 X10,00 X5,00 см / 6,29 X3,93 X1,97 инча - Изработен е от висококачествени пластмасови материали, здрав и практичен. - Следвайте собственото си дете, за да играете тази играчка в отношенията родител-дете. - Прости, но весел, той ще си деца с щастливо детство. - Професионално разработена, интересна играчка-летяща чиния е изработена от висококачествен материал. - Повеселитесь цялото семейство с това летенето диск, който е подходящ за деца и възрастни.Списък на пакетите 4 x Летящи чинии 2 x дръжка Описание на стоката, Това е някаква креативна играчка с летенето диск.Този предмет е изработен от висококачествен материал, е трайна и безопасна, е оценен за по-дълъг период на използване.Колоритен играчка "летяща чиния" изглежда толкова красиво, че може да се интересуват от децата си, докато правите упражнения.Чудесен подарък за децата, особено момчетата.

Декларирани характеристики