.

Techinal Прозрачен 28 Отделения Прозрачна Кутия За Съхранение на Пластмасови Кутии с Инструменти 28 Мрежест Кутия За съхранение

Techinal Прозрачен 28 Отделения Прозрачна Кутия За Съхранение на Пластмасови Кутии с Инструменти 28 Мрежест

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

● Лесен за използване и отворите, е значително по-лесно съхранение тренировки и тяхната употреба - отлични инструменти за вашата диамант живопис ● Прозрачни контейнери за съхранение на диамант рисуване с 28 мрежи, изработени от твърда пластмаса. ● Всяка кутия за съхранение 28 мрежи, това е достатъчно и е идеален за съхранение на диамант бормашини за рисуване. ● Идеално за съхранение на камъни за стенопис, диаманти, бижута, мъниста и други предмети ръчна изработка. ● Особено полезна за изпълнение на диамант стенописи и организиране на диамант художествени тренировки.Прозрачен 28 отделения Прозрачна кутия за съхранение на Пластмасови кутии, инструменти, кутия за съхранение с 28 мрежи Описание : 100% чисто нов и качествени Характеристики : Прозрачни контейнери за съхранение на диамант рисуване с 28 мрежи, изработени от твърда пластмаса.Лесни за употреба и се задействат, те значително улесняват съхранението на тренировки и тяхната употреба - отлични инструменти за вашата диамант живопис.Идеален за съхранение на камъни за стенопис, диаманти, бижута, мъниста и други предмети ръчна изработка.Особено полезна за изпълнение на диамант стенописи и организиране на диамант художествени тренировки.Всеки кутия за съхранение 28 мрежи, това е достатъчно и е идеален за съхранение на диамантно свредло за боядисване.Параметри : Вид : Прозрачна кутия за храненияматериал : пластикособенности : Кутия за съхранение с 28 мрежи, прозрачна кутия за съхранение, контейнери за съхранение на инструменти, Размери : прилагане.13цвет : прозрачен Количество : 1 штпримечание : 1. Допуска се отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Кръст Бод Пакетът включва : 1 бр. х Прозрачна кутия за съхранение.

Декларирани характеристики

Type:
Transparent Storage Box
Material:
Plastic
Features:
28 Grid Storage Box, Transparent Storage Box, Tools Storage Containers
Dimension:
app.6.88x4.13in
Color:
Transparent
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 Pc x Transparent Storage Box :