.

Нож за почистване на стриди Nvzi, Нож за почистване на стриди, Выниматель за почистване на стриди, Отварачка за стриди, Комплект за почистване на стриди, 2 ножа и 1 Ръка?

Нож за почистване на стриди Nvzi, Нож за почистване на стриди, Выниматель за почистване на стриди, Отварачка за стриди, Комплект

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

★ 【Здрав】 : Нож за почистване на стриди, выкованный от висококачествена неръждаема стомана 3 CR13 и професионално заточени, не прилича на евтино острият нож, който се огъне при работаМожете лесно и ефективно явно мивки от всякакви морски дарове.Силата, достойна за вашето доверие. ★ 【 Нескользящий дизайн и защита от наранявания】 : Нож за приготвяне на стриди отговаря на нашия эргономичному дизайн отпечатък на палеца, а ръкохватка елиминира явление приплъзване, като почистване на стриди по-лесно и по-безопасно.Произведени с използване на ножове от неръждаема стомана, с устойчиво на корозия, което загнуто на върха, който позволява на сурово устрицам 'трябва да скочи' от примката.Ръкавици, устойчиви на гумата, са изработени от материали с най-високо ниво на устойчивост на гумата на пазара.Гъст острието на ножа остро само там, където е необходимо. ★ 【Многофункционално устройство за почистване на стриди】 : чудесно за аутопсии не само стридите, но и морски миди сен жак, миди, миди, миди и много други видове морски дарове. ★ 【Отлично подходящ като подарък】 : Тази открывалку за стриди Nvzi може да се използва за очистване на кора с приятели, семейства и колеги заедно.Служи за подарък за сватба, парти или друго събитие.Разделете Щастие На Пречистване. ★ 【100% гаранция за удовлетвореност на клиентите】 : Ние знаем, че определени за почистване на стриди - това е специализиран инструмент, така че ние искаме да се уверите, че сте доволни на 100% .Ако не ви е съвсем ще се радвате на новата си стрида шейкър, ние я отведем обратно и ще предложим замяна или връщане на парите.Нож за почистване на стриди Nvzi.Инструмент за приготвяне на миди на търговски клас, С устричным нож и плъзгане дръжка, подходящ за използване в кухнята и на открито.Острието на този устричного нож от неръждаема стомана има добра твърдост и ширина, за да лесно да се промъкнат между черупки на стриди и да ги отвори.Нож за почистване на стриди с текстурирана дръжка от полиамид за надеждно улавяне, нескользящая пластмасова дръжка за комфорт.Нож за почистване на стриди могат да се мият в съдомиялна машина.Обещанието за грижа : Ако по някаква причина не се хареса на нашите продукти, екипът Nvzi отговори в рамките на 24 часа.Полезни съвети от Nvzi : . Почистете стриди преди почистване от кожата. Сложете си ръкавица или всяко друго защитно средство, защитавай себе си от разрез.

Декларирани характеристики