.

Електрически проводник с 2 Проводници на 18 Калибър 82 Метра, Проводник За Свързване на Удължител от Луженой Мед 18 AWG, 18/2 Блокирани Низковольтный Тел за Ленти Led лампа ?

Електрически проводник с 2 Проводници на 18 Калибър 82 Метра, Проводник За Свързване на Удължител от Луженой Мед 18 AWG, 18/2

BGN 14.30

Сума
Налично за поръчка

Блокирани проводник с луженой медна изолация, севший трудно, което го прави по-устойчив на въздействието на влага, високи температури и влажна средаТой притежава отлични электроизоляционными свойства, химична стабилност, отлична устойчивост на високо напрежение, устойчивост на стареене, продължителна експлоатация и лекота на монтажа.Широко се използва за led ленти, електронни уреди и оборудване, вериги за постоянен ток, трансформатори, led лампи и др 【Спецификация】 двухжильный тел 18 калибър (червено и черно). Максимално входно напрежение : 300В. Максимален ток : 6А. Номинална работна температура до 80 ℃ /176℉.Материал : PVC + луженая мед. 【Висока проводимост】 Двухжильный тел 18awg е 34 на проводниците от луженой медна тел с дебелина 0,16 мм всеки кабел.Луженая мед не само е добра электропроводностью, луженый слой има висока устойчивост на корозия и окисляване.В сравнение с обикновена медна тел, той по-добре да се противопоставя на въздействието на влажна среда, което може значително да удължи срока на експлоатация на кабела.Той също така е по-подходяща за запояване. 【Здрав материал】 Удължител 2-жични кабели е втулка върха от PVC с еднаква дебелина за защита на проводници от износване.Той огнеупорна, сигурен и стабилен, гъвкав, анти-стареене, устойчиви на киселини и алкални съпротива, както и влагоустойчив, отговарят на високи. 【Лесна употреба】 Двухжильные кабели 18 калибри гъвкаво се свързват по време на употреба, лесно да се прибира, лесно паяются и могат да се използват като пълнители или свързващи кабели за широко приложение в led ленти, низковольтном пейзажен светлина, електрически и електронен хардуер, led разветвителях, автомобили, led кабели за свързване на двигатели, линиите на високоговорителите и други продукти ниско напрежение 5 / 12 / 24 V. 【Без риск】 с Настоящото, ние обещаваме, че нашият 2-жилен кабел е изработен с отлична изработка.Ниска ексцентричност и единни дебелина на PVC-втулка, позволяват ефективно да предотврати почивка на ток.В продължение на две години на употреба, ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с нас по всяко време, и всички проблеми ще бъдат решени в рамките на 24 часа. 【Спецификация】 двухжильный тел 18 калибър (червено и черно). Максимално входно напрежение : 300В. Максимален ток : 6А. Номинална работна температура до 80 ℃ /176℉.Материал : PVC + луженая мед. 【Висока проводимост】 Двухжильный тел 18awg е 34 на проводниците от луженой медна тел с дебелина 0,16 мм всеки кабел.

Декларирани характеристики