.

Гривна Vinswet Моя син от майка ми с Вдъхновяващи цитати за любовта, гривна с професия Морз за мъже, Подаръци за рожден Ден, Подарък за бала от мама и татко, Коледен пода?

Гривна Vinswet Моя син от майка ми с Вдъхновяващи цитати за любовта, гривна с професия Морз за мъже, Подаръци за рожден Ден,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Гривна моя син от мама】 комплектът включва гривни от 2 елемента прост и уникален дизайн с вдъхновяващи пощенска картичка за любов.Дайте на сина си да се разбере, че той е важен за вас и е личен подарък от майка или татко на сина си. 【Уникален смисъл】 Прост дизайн със скрито послание "обичам те", най-сладките думи, които искаш да кажеш.Само вие и той знаете значението на думите морзовата азбука.Използвайте морзовата азбука всеки ден, тъй като една малка тайна принадлежи на вас и на него. 【Удобен материал за китката, може да се комбинира с вашите дрехи по желание. 【Най-добрият подарък за сина си】 Тази гривна може да даде не само сина си, но и като подарък за рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Свети Валентин и др.to децата си, на човек, на мъжа или на други приятели от мъжки пол и членове на семейството, които ще се грижиш за този специален и значим подарък. 【Гаранция закупуване на】 Vinswet ще осигури идеалното удовлетворение от покупки.Ако не сте напълно доволни от покупката си, просто се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики