.

Срок за душата DEARLIVES Конзола за Съхранение на Пластмасова Поставка за душ Монтиране на стена с закачалка за кърпи Без Пробиване Готварска Кошница За Съхранение с 4 ?

Срок за душата DEARLIVES Конзола за Съхранение на Пластмасова Поставка за душ Монтиране на стена с закачалка за кърпи Без

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

? 1 Здрав материал : органайзер за душата е изработена от полипропилен, екологично чист, здрав и издръжлив, да го лесно за носене. Подходящ размер : Размер всасывающего устройство за душата е 3,9 х 10,4 инча, доставката включва 1 рафт за душ, 2 стикери, 4 подвижни куки. Лесна инсталация : Просто изберете гладка повърхност, свалете защитното покритие и силно кликнете върху такса "PUSH", докато не чуете "KA", една секунда, за да завършите инсталацията. Конструкция отводняване : Дизайн с кухи облак в долната част на по-бързо отвежда водата от рафта и го запазва сухо. Идеална производителност във влажна банята. Широко приложение : душ-търтей caddy може да се използва в банята, кухнята, спалнята, хола и т., Може да се прилагат върху всяка гладка повърхност, като керамични плочки, мрамор, камък, метал, стъкло и т. Здрав материал : органайзер за душата е изработена от полипропилен, екологично чист, здрав и издръжлив, да го лесно за носене. Подходящ размер : Размер всасывающего устройство за душата е 3,9 х 10,4 инча, доставката включва 1 рафт за душ, 2 стикери, 4 подвижни куки. Лесна инсталация : Просто изберете гладка повърхност, свалете защитното покритие и силно кликнете върху такса "PUSH", докато не чуете "KA", една секунда, за да завършите инсталацията. Конструкция отводняване : Дизайн с кухи облак в долната част на по-бързо отвежда водата от рафта и го запазва сухо. Идеална производителност във влажна банята. Широко приложение : душ-търтей caddy може да се използва в банята, кухнята, спалнята, хола и т., Може да се прилагат върху всяка гладка повърхност, като керамични плочки, мрамор, камък, метал, стъкло и т. Описание на продукта : Цвят : като на снимката. Размер : 3,9x10,4 инча Mailto : нещастници за душ кабина x само на 1 бр. Точка на продажба на продукт : ? 1. Здрав материал : органайзер за душата е изработена от полипропилен, екологично чист, здрав и издръжлив, да го лесно за носене. Подходящ размер : размер всасывающего устройство за душата е 3,9 х 10,4 инча, доставката включва 1 рафт за душ, 2 стикери, 4 подвижни куки. Лесна инсталация : просто изберете гладка повърхност, свалете защитното покритие и силно кликнете на дъската за "PUSH", докато не чуете "KA", една секунда, за да завършите инсталацията. Конструкция отводняване : Дизайн с кухи облак в долната част на по-бързо отвежда водата от рафта и го запазва сухо.

Декларирани характеристики