.

8 бр./лот, Определени Риболовни Примамки, Рибарски Подаръци за Рибари, Горна Водата, Плаващ Въртящи Опашка, Изкуствена Твърда Стръв, Плувни Примамки, Бавно Тонущая Т?

8 бр./лот, Определени Риболовни Примамки, Рибарски Подаръци за Рибари, Горна Водата, Плаващ Въртящи Опашка, Изкуствена Твърда

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

?3/5/8 бр Плаващ Въртящата хвостовая стръв. ? Здрава конструкция от ABS, за еднократна употреба, Подходящи за различни видове риби; идеален за риболов в океана с лодка, риболов на океанските скали, риболов на борда на презокеански брега на морето, езерото, реката, резервата, езерце и рекичка!Както за сладководни, така и за солени водоеми чудесно за риболов на костур, щука, Панфиши, пъстърва и дори щука. плаващ стръв с въртяща опашка. ? Здрава конструкция от ABS, за еднократна употреба, Подходящи за различни видове риби; идеален за риболов в океана с лодка, риболов на океанските скали, риболов на борда на презокеански брега на морето, езерото, реката, резервата, езерце и рекичка!Както за сладководни, така и за солени водоеми чудесно за риболов на костур, щука, Панфиши, пъстърва и дори щука. Здрава конструкция от ABS, за еднократна употреба, Подходящи за различни риби; идеален за риболов в океана с лодка, риболов на океанските скали, риболов на борда на презокеански брега на морето, езерото, реката, резервата, езерце и рекичка!Както за сладководни, така и за солени водоеми чудесно за риболов на костур, Панфиши, пъстърва и дори щука a.

Декларирани характеристики