.

Тавана лампа, Led Музикален Тавана лампа, за Скрит монтаж, Led Полилей с регулируема яркост, вентилатор на Тавана в помещението с дистанционно управление, Промяна на ц?

Тавана лампа, Led Музикален Тавана лампа, за Скрит монтаж, Led Полилей с регулируема яркост, вентилатор на Тавана в помещението

BGN 41.53

Сума
Налично за поръчка

【Режим на двойно управление】- Насладете се на интелектуален на горивото След сваляне на приложението App и за свързване на тези интелигентни светильникам този нов тавана лампа Opfli е оборудван с дистанционно управление / App Control, която позволява по-удобно да се използва набор от функции за включване и изключване на светлина, корекция на яркостта и промяна на цвета на осветлениеОсвен това, Стенен прекъсвач, все още работи. 【Синхронизиране на музика и Регулируем режим на осветление】 Тавана светлина Rgb Led Има повече от 16 милиона цвята, което дава повече възможности за осветление.Сценарии са достъпни за редактиране, те ще отговарят на вашите нужди за осветление с няколко лампи за четене, работа, спокойствие или посещения.Между другото, той може да слушате музика чрез Bluetooth. 【Ефект на затъмняване】 Продължително натискане на бутон Rgb на дистанционното управление, за да навлязат в режим на музикален ритъм, и осветление, ще се различават в зависимост от ритъма и звука на музиката.Ритмично промяна на цвета на осветление И режими цветно осветление Rgb Подбрани Така, че всеки Ден да създадат Различна атмосфера. 【Лесна инсталация】 Лесна инсталация за няколко минути, за Да спести усилия и време, ние предлагаме не само инструкции за инсталиране, но и определя Vedio.Освен това, Тавана лампа Консумира по-малко енергия и служи по-дълго. 【Безопасна алтернатива на】 Липсата на светлинни ефекти, липса на шум.Дори и без блясък, цветни функция Rgb, осветлението се променя в зависимост от ритъма и звука на музиката, При възникване на всякакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим и ще решим проблема ви в рамките на 24 часа. 【Режим на двойно управление】- Насладете се на интелектуален на горивото След сваляне на приложението App и за свързване на тези интелигентни светильникам този нов тавана лампа Opfli е оборудван с дистанционно управление / App Control, която позволява по-удобно да се използва набор от функции за включване и изключване на светлина, корекция на яркостта и промяна на цвета на осветление.Освен това, Стенен прекъсвач, все още работи. 【Синхронизиране на музика и Регулируем режим на осветление】 Тавана светлина Rgb Led Има повече от 16 милиона цвята, което дава повече възможности за осветление.Сценарии са достъпни за редактиране, те ще отговарят на вашите нужди за осветление с няколко лампи за четене, работа, спокойствие или посещения.

Декларирани характеристики