.

N/A Ледена ръкав За Мъже и Жени, Колоездене, Риболов, Шофиране, Бягане, Летен Голям Размер, Ледена Копринен ръкав, защита на ръцете (Цвят: A Размер: M)

N/A Ледена ръкав За Мъже и Жени, Колоездене, Риболов, Шофиране, Бягане, Летен Голям Размер, Ледена Копринен ръкав, защита

BGN 24.95

Сума
Налично за поръчка

Ледена коприна, на окотоПодобрена дишаща mesh fabric по-ефективно премахва топлината и потта от повърхността на тялото, като запазва ръцете сухи и воздухопроницаемыми.Ледената тъканта мека и копринена на ръка и не залепени след продължителна употреба.Нескользящая лентата вътре в плътно прилепнала към ръката, не сбегая.Благодарение на четири иглам и шест ниткам продукт притежава тънко, здраво и сигурно, и може да не се притеснявате за чорап.Висока еластичност и не жмет, подходящ както за мъже, така и за жени.Подобрена дишаща mesh fabric по-ефективно премахва топлината и потта от повърхността на тялото, като запазва ръцете сухи и воздухопроницаемыми. Ледената тъканта мека и копринена на ръка и не залепени след продължителна употреба. Цяла нескользящая лентата вътре облегает ръка, не сбегая.Благодарение на четири иглам и шест ниткам продукта се получава тънък, здрав и надежден, а да го носят, могат без притеснения.Висока еластичност и не обтягивает, подходящ както за мъже, така и за Женщинматериал : полиестерно влакно Размери : S, M, L, XL, Xxlупаковка включва : слънцезащитен ръкав * 1 чифт (не включва други демонстрационни обекти) Полезни съвети : 1. Моля, се допуска отклонение от 2-3 см от ръчно измерване. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете.

Декларирани характеристики